2777
2789
عنوان

چرا؟؟😢😬

270 بازدید | 24 پست

چرا هر تاپیک که میخونم 

اکثرا دارن طلاق میگیرن

اکثرا با همسرشون قهر کردن

اکثرا شوهرشون خیانت کردن

چرااا واقعا؟؟؟

منِ دختر نویی چطوری میتونم ازدواج کنم؟؟؟

چرا جامعه پر شده از طلاق و خیانت و قهر کردن؟؟؟

مامان کوچولو🫣✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون نمیان از تفریحو خوش خوشان حال خوبشون اینجا بگن هر وقت اتفاقای بد میوفته میان اینجا تعریف میکنن  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

زیاد شده واقعا ولی کاربرای اینجاهم دارن زیادی شورشو در میارن برای اینکه تاپیکای پربازدید داشته باشن

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

جامعه گرگ شده البته ن همش

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منم همین رو میبینم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

چون اینجا هیچکی نمیاد از خوشیاش بگع

حتی اگه بگی هم میگن داری پز میدی یا میگن نگووووو بقیه حسرت میخورن😶

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

فقر، نداشتن فرهنگ، قبح طلاقم ریخته، بیکاری ،مردمم واقعا تغییر کردن یه ذره اراده ندارن برا وفاداری قدیما اینجور نبود یکی خیانت میکرد بقیه سرزنش وملامتش میکردن الان برعکس شده فرد خائن به بقیه درس میده

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

درست میگی تاپیکا اینطوری شده تا یه تاپیک خوش میبینیم همه حمله کردن که از خوشیات نگو چشمت میزنن و این صحبتا ، ولی منم از وقتی اومدم نی نی سایت خیلی بیشتر از ازدواج میترسم خیلی

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
چون نمیان از تفریحو خوش خوشان حال خوبشون اینجا بگن هر وقت اتفاقای بد میوفته میان اینجا تعریف میکنن & ...

میدونی چون دیدم از تفریحشون و کادو و غذا و شادی میذارن یه عده همیشه در صحنه میان میگن نگو یکی آه میکشه 😑

در صورتی که الان با این شرایط جامعه وقت داد زدن خوبی هاست و امید دادن 

نور خواهی مستعد نور شو....