2777
2789
عنوان

چرا؟؟😢😬

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست

نظر های متفاوتی شاید من اشتباه میکنم 

ولی نظر من اینه که مَرده می‌ره توی خیابون یه د.اف میبینه فقط نکات مثبت اونو میبینن با نکات منفی زنش مقایسه می‌کنه بعد نسبت به زندگی سرد میشه خیانت میکنه،طلاق،صیغه و.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چون دیدم از تفریحشون و کادو و غذا و شادی میذارن یه عده همیشه در صحنه میان میگن نگو یکی آه میک ...

آره واقعا 

ولی خب جامعه ما ثابت کرده ک به خوشی هم نوعامون حسادت میکنیمو از بدبختیشون شاد میشیم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره واقعا  ولی خب جامعه ما ثابت کرده ک به خوشی هم نوعامون حسادت میکنیمو از بدبختیشون شاد میشیم

تقریبا آره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خب این فرهنگ غلط باید یه جایی اصلاح بشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
درست انتخاب کن🤷‍♀️

ببین من درست انتخاب بکنم چه فایده که وقتی مَردَم میره بیرون چهار تا دختر رنگارنگ میبینه از خانواده خودش زده میشه چه میشه کرد؟؟

مامان کوچولو🫣✨️
خیلی به اینجا اتکا نکن

ببین داخل اقواممون یک خانواده بودن که همه به اونا حسودیشون میشد ،همه دوست داشت جای اونا باشن

خیلییی خانواده خوبی بودن،به بقیه کمک میکردن و اهل پز دادن نبودن ،الهی شکر وضع مالیشون هم خیلییی خوب بود پولشون از پارو بالا میرفت

اما بعد از مدت ها خیلی جنگ و دعوا داشتن و از هم طلاق گرفتن 

مرده معتاد شد و از همه رونده شد حتی خانوادش 

هیچ کس باورش نمیشد که اینا همون خانواده هستن

مامان کوچولو🫣✨️
ببین داخل اقواممون یک خانواده بودن که همه به اونا حسودیشون میشد ،همه دوست داشت جای اونا باشن خیلییی ...

اره عزیزم اخه میدونی چیه ازدواج یه جورایی شانسیه، خیلیا باهم خوبن اما متاسفانه بعدها تغییر میکنن

اما نباید گفت چون اونا این طوری میشن پس منم ممکنه زندگیم این طوری شه.. 

این کاربر اهل هیچ صراطی نمی باشد🖖
اره عزیزم اخه میدونی چیه ازدواج یه جورایی شانسیه، خیلیا باهم خوبن اما متاسفانه بعدها تغییر میکنن ام ...

اجی جان من نمیگم چون اونا طلاق گرفتن زندگی منم اینجوری میشه 

من حرفم اینه همه دارن طلاق میگیرن دیگه نمیشه به مردا اعتماد کرد

مامان کوچولو🫣✨️