سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم به نظر شما فر یا ماکرو یا توستر یا سولاردام کدوم بهتره برای جهیزیه؟؟؟من گفتم یک سولار بخرم یکبار هزینه کنم گفتم از شما هم نظر بگیرم بهترین انتخاب بشه.هرکسی که تجربه داره بی زحمت کمک کنه ممنون میشم💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من سولار الجی گرفتم خونه پدرم چند ساله داریم تقریبا دست راستمه تو اشپزی ولی خب قلق و روش استفاده داره،همه کاری میکنم پیتزا عین بیرون خواستی عکس میدم کیک و شیرینی میوه خشک مرغ ماهی همه چی
حالا قبلنا کلاس اموزشی میذاشت گلدیران ولی الان جمع شده اکه سولار الجی گرفتی پیام بده جزوه اموزشیشو عکس میگیرم میفرستم برات
من سولار الجی گرفتم خونه پدرم چند ساله داریم تقریبا دست راستمه تو اشپزی ولی خب قلق و روش استفاده دار ...
مرسی عزیز دلم .من تو خرید موندم میگن وقتی فر برقی گرفتی یه توستر یا ماکرو هم کنارش باید باشه من گفتم من اگه بخوام آنقدر هزینه کنم و خونه مشخص نیست که جا داشته باشم یا نه گفتم پس یه هزینه کنم یه سولار بگیرم که ترکیب همه