2789
عنوان

جهیزیههه

245 بازدید | 22 پست

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم به نظر شما فر یا ماکرو یا توستر یا سولاردام کدوم بهتره برای جهیزیه؟؟؟من گفتم یک سولار بخرم یکبار هزینه کنم گفتم از شما هم نظر بگیرم بهترین انتخاب بشه.هرکسی که تجربه داره بی زحمت کمک کنه ممنون میشم💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فر گازی بنظرم از همش بهتره 

ولی سولار نداشتم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من سولار الجی گرفتم خونه پدرم چند ساله داریم تقریبا دست راستمه تو اشپزی ولی خب قلق و روش استفاده داره،همه کاری میکنم پیتزا عین بیرون خواستی عکس میدم کیک و شیرینی میوه خشک مرغ ماهی همه چی

حالا قبلنا کلاس اموزشی میذاشت گلدیران ولی الان جمع شده اکه سولار الجی گرفتی پیام بده جزوه اموزشیشو عکس میگیرم میفرستم برات

فر برقی توکار اخوان دارم

و ماکروویو

ماکرو کار فرو با اون درستی انجام نمیده

سولاردم هم مادرم داره اونم همینطور.

بستگی به این داره اهلش باشی

یاب رای دکور میحوای بخری

من فرم رو روزی یکبار استفاده میکمم کم کم

💕

میشه هیچکدوم از موارد بالا نخرید فقط یک سولار خرید؟

راستش من کیفیت پخت کیک و پیتزا رو تو فر بیشتر قبول دارم تو سولاردوم

ولی سولار عصای دستمه هرجی بخوام گرم کنم یا ... سریع کارم راه میوفته

من سولار الجی گرفتم خونه پدرم چند ساله داریم تقریبا دست راستمه تو اشپزی ولی خب قلق و روش استفاده دار ...

مرسی عزیز دلم .من تو خرید موندم میگن وقتی فر برقی گرفتی یه توستر یا ماکرو هم کنارش باید باشه من گفتم من اگه بخوام آنقدر هزینه کنم و خونه مشخص نیست که جا داشته باشم یا نه گفتم پس یه هزینه کنم یه سولار بگیرم که ترکیب همه

فر برقی توکار اخوان دارم و ماکروویو ماکرو کار فرو با اون درستی انجام نمیده سولاردم هم مادرم داره ...

من خوب فعلا که اهلش نیستم برای همین گفتم یک دستگاه بگیرن همه کار کنه و تکمیل باشه