2777
2789
عنوان

تست کلم قرمز

1586 بازدید | 69 پست

دوستان کسی هست تست کلم قرمز انجام‌داده باشه چه بچه دارا چه اونایی که باردار هستن که درست بوده باشه ؟؟ چون میگن این تستو تو سایتای خارجی هم هست و تایید شده ....

اگه اینقدر دقیقه که دیگه نیازی به آزمایش نیست همه یه کلم قرمز میخرن تست میکنن😂

بلخ دقیقه .چون خودم شک داشتم تا روز زایمان همش میگفتم پسره علائمم اینو میگفت قبلش تست کلمو زده بودم بنفش شده بود یعنی دختر ولی بازم اعتماد نکرد..درصورتیکه درست بود ...خیلی‌ها هم هستن که میگن درسته.الانم باردارم .میخواستم ببین بامن هم عقیده هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلخ دقیقه .چون خودم شک داشتم تا روز زایمان همش میگفتم پسره علائمم اینو میگفت قبلش تست کلمو زده بودم ...

دقیقا باید چی کار کرد؟من اگه امتحان کردم بهت میگم بعدم که آنومالی رفتم میگم صحت داشت یانه.توام بیا بگو

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
منم شنیدم امتحان نکردم حسشم نیس برم کلم بخرم سر قبلی هم حسش نبود

عزیزم منم الان دومی رو باردار هستم.سر دخترم هرچی این تستو زدم بنفش شد .لازم شک داشتم میگفتن نه پسره علائم میگه پسر .تا روز زایمان مطمهن شدم درسته .سایتای خارجی هم هست 

عزیزم منم الان دومی رو باردار هستم.سر دخترم هرچی این تستو زدم بنفش شد .لازم شک داشتم میگفتن نه پسره ...

تست الانت چی میگه؟ منم خیلی خوندم تو گوشی. ولی اونقدر گشاد بودم امتحان نکردم😂

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
من ک اولین باره شنیدم 

روششو گرفتم از نت

اسی که جواب نداد

به میوه فروشی بروید و یک کلم قرمز بخرید.
2.داخل حمام رفته و در یک لیوان ادرار کنید.
3.نیمی از کلم را با چاقو ببرید.
4.کلم را در یک قابلمه بزرگ گذاشته و آن با آب سرد پر کنید.
5. شعله گاز را تا جایی که ممکن است زیاد کنید تا آب جوش بیاید.
6.ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود.
7.در یک لیوان جداگانه، بخشی از آب کلم را با بخشی از ادرار خود مخلوط کنید. می توانید روی لیوانها اندازه مشخصی تعیین کنید تا از هر دو لیوان به یک اندازه انتخاب کنید.
8. ادرار و آب کلم را به دقت بررسی کنید. رنگ این مایع جنسیت بچه شما را تعیین می کند. اگر رنگ مایع صورتی رو به قرمز است، شما پسردار : https://niniban.com/fa/news/52899 می شوید و اگر رنگ آن بنفش است، فرزند شما دختر : https://niniban.com/fa/news/52951 است