2777
2789

SMA 

نمیدونم ساخت کجاست

ولی خواهرم می‌خورد عالی بود

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته sma هم دادم ب پسرم. و خیلی شیرهای دیگه که مال اروپاست‌

ولی golden goat واقعا یه چیز دیگه ست

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
نی نی تون آلرژی داشت؟  وزن دهیش خوبه؟

نه اتفاقا همه شیر خشکها رو خورد. 

من اینو خودم ترجیح میدادم چون نزدیکترین شیر ب شیر مادر شیر بزه 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
الان ۷۰۰ ۸۰۰ تومنه تازه تاریخ نزدیک و اگررررر گیر بیاد چون نیست

ما سه سال پيش از ١٨٠ شروع كرديم تا ٤٠٠ رفتيم.همون موقع هم سخت پيدا ميشد

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
من آپتاميل خارجي ميدادم

تلخ نبود؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
نه اتفاقا همه شیر خشکها رو خورد.  من اینو خودم ترجیح میدادم چون نزدیکترین شیر ب شیر مادر شیر ب ...

مزه اش رو دوست داشت؟ ماهی چند تا میخریدی؟ یعنی تقریبا از شش ماه به بعد که غذاخور شد روزی چند سی سی شیر میخورد؟؟ 

ما سه سال پيش از ١٨٠ شروع كرديم تا ٤٠٠ رفتيم.همون موقع هم سخت پيدا ميشد

منم اولش میخواستم آپتامیل فنلاند بدم همه منصرفم‌ کردن گفتن اگه بچه عادت کنه نتونی بخری یا پیدا نشه چیکار میکنی منم پپتی آپتامیل ایرانی میدم که به سلامتی اونم پیدا نمیشه😐

شير بز مداوم استفاده بشه كمبود فولات و كم خوني مياره🌹

مدام نه گلم. نوشته بودم دقت نکردین تو کامنت بعدی.

همه شیرها رو بهش میدادم. دوره ای تغییر میدادم. 

تلخ نبود؟

نه بابا اصلا.يه مدلاي درماني شيرخشك تلخن .اتفافا ازين تلخا كه شما ميگير يباراشتباهي از تركيه گرفتيم روش نوشته بود فقط با تجويز پزشك فك كنم برا رفلاكس يا حساسيتي چيزي بود.فقط نميدونم واقعا بچه ها ميخورن؟؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا