2777
2789
مزه اش رو دوست داشت؟ ماهی چند تا میخریدی؟ یعنی تقریبا از شش ماه به بعد که غذاخور شد روزی چند سی سی ش ...

اره خیلی.. خوش طعمه. 

والا بحث ۳ سال پیشه. زیاد یادم نیس. ولی قشنگ میخورد. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم اولش میخواستم آپتامیل فنلاند بدم همه منصرفم‌ کردن گفتن اگه بچه عادت کنه نتونی بخری یا پیدا نشه چ ...

خوب من پپتی آپتامیل جونیور میدم ، تلخه، اصلا دوست نداره، مگه خواب باشه یا خیلی گرسنه که بخوره، گفتم شیرخشک خارجی براش یگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اولش میخواستم آپتامیل فنلاند بدم همه منصرفم‌ کردن گفتن اگه بچه عادت کنه نتونی بخری یا پیدا نشه چ ...

به نظرم همون ايراني بهتره.چون الان ديگه مولتي ميليادرترينام ايراني ميدن به بچه هاشون منم الان آپتاكيد ميدم ولي راحت پيدا ميشه.پپتي كلا از اول سخت گير مياد

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
نه بابا اصلا.يه مدلاي درماني شيرخشك تلخن .اتفافا ازين تلخا كه شما ميگير يباراشتباهي از تركيه گرفتيم ...

من خواهرم دکتر بهش داده بود،طفلی از گرسنگی جیغ می‌کشید ولی نمی‌خورد

بوی تلخی میداد اصلا

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
من خواهرم دکتر بهش داده بود،طفلی از گرسنگی جیغ می‌کشید ولی نمی‌خورد بوی تلخی میداد اصلا

آره طفلي بچه اصلا نتونستم درك كنم كه چرا بايد تلخ باشه

خوب من پپتی آپتامیل جونیور میدم ، تلخه، اصلا دوست نداره، مگه خواب باشه یا خیلی گرسنه که بخوره، گفتم ...

کلا آپتامیل اصلا خوشنزه نیست ولی عوضش هم خوب وزن میده هم یبوست نداره هم آنزیمای شیر مادر رو داره

کلا آپتامیل اصلا خوشنزه نیست ولی عوضش هم خوب وزن میده هم یبوست نداره هم آنزیمای شیر مادر رو داره

بله ديگه نزديك ترين شير به شير مادره ولي مثل بقيه شيرخشكا زياديدشيرين نيس

آخه وقتی بچه غذا خور میشه، میخواد روزی دو سه تا شیشه شیر هم بخوره، گفتم یه شیر خوب خارجی باشه، چون واقعا شیرهای ایرانی معلوم نیست چیه؟ چند سال پیش خوب بودن، اما از وقتی بحث قاچاق و احتکار شیر خشک و اینا پیش اومد، خراب شد 

خوب من پپتی آپتامیل جونیور میدم ، تلخه، اصلا دوست نداره، مگه خواب باشه یا خیلی گرسنه که بخوره، گفتم ...

مارك ببلاك رو امتحان كردي مخصوص حساسيت به پروتئين گاوي رو ببيني مزه اون چطوره؟

منم بجای پپتی آپتامیل جونیور گلدن گات دادم تجویز دکترش بود چون به شیرگاوحساسیت داشت

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

بهترین جایگزین شیر مادر برای نوزاد شیر بز هست دکتر میگفت تنها شیری که خواص شیر مادر رو داره فقط شیر بز هست علاوه بر شباهتش به شیر مادر حدود 96 درصد املاح و پروتین و مواد معدنی داره شیر بز ضد آلرژی هم هست برای بچه هایی که به شیر گاو آلرژی دارن بهترین جایگزینه علاوه بر این موارد برای بچه های کم وزن و بدغذا هم خیلی مفیده حتی میشه شیر بز رو از بدو تولد جایگزین شیر مادر کرد همان طور که در زمان قدیم هم شیر بز رو جایگزین شیر مادر میکردن برای بچه هایی که بی مادر بودن من که خیلی راضی هستم اگر تهران هستید میتونید شیر لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید تو گوگل تا بهترین جایگزین شیر مادر رو پیدا کنید

بهترین جایگزین شیر مادر برای نوزاد شیر بز هست دکتر میگفت تنها شیری که خواص شیر مادر رو داره فقط شیر بز هست علاوه بر شباهتش به شیر مادر حدود 96 درصد املاح و پروتین و مواد معدنی داره شیر بز ضد آلرژی هم هست برای بچه هایی که به شیر گاو آلرژی دارن بهترین جایگزینه علاوه بر این موارد برای بچه های کم وزن و بدغذا هم خیلی مفیده حتی میشه شیر بز رو از بدو تولد جایگزین شیر مادر کرد همان طور که در زمان قدیم هم شیر بز رو جایگزین شیر مادر میکردن برای بچه هایی که بی مادر بودن من که خیلی راضی هستم اگر تهران هستید میتونید شیر لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید تو گوگل تا بهترین جایگزین شیر مادر رو پیدا کنید

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن  و رفتن پیش صد تا دکتره و کلی تحقیق برای 3 تا بچه اذیت کن 

اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و میتونید شیرخشک خارجی بخرید فقط سیمیلاک یا اس ام ای بدید 

اگر حساسیت داره خارجی میتونید بدید  گلدن گات 

وزن نمیگیره  و میخواید تپل بشه سیمیلاک

میخواید سبک باشه اس ام ای 

میخواید چرب باشه سیمیلاک

هضم خوب داشته باشه سیمیلاک 

از طعم شیر خوشش نمیاد اس ام ای

میل زیاد نداره به شیرخشک بازم سیمیلاک 

البته اینا که گفتم منظور اس ام ای خارجی بود ایرانی ها خیلی با هم فرقی ندارن متاسفانه 

حتما حتما حتما از جای معتبر بخرید خواهشا سلامت کوچولوتونو سر سری نگیرید . 

من خودم از فروشگاه مادران میخرم فقط و فقط . تو گوگل بزنید میاد . برای دکتر محسن نظریه این فروشگاه و همه ی کالاهاش اصله و سالم میاد تو ایران

بر اساس قیمت هم به هیچ وجه خرید نکنید این محصولات خیلی خیلی حساس تر از این حرفاس از جنوبم توصیه میکنم نخرید 

اگر توانتون نمیرسید کلا خارجی نخرید 

اگر خس خس سینه داره یکم از حجم شیرش کم کن اگر درست نشد ببین کولیک داره یا نه 

اگر کنار کولیک و رفلاکس اگزما یا علائم دیگه داشت حسایسیت داره اس ام ای براش خوب نیست چون پروتئینش گاویه 

اگر شیرخودتو میدی مثل من  بیچاره نیستی و میخوای در کنار شیر خودت شیرخشک بدی بازم اگر حساسیت نداشت اس ام ای اگر داشت گلدن گات 

اگر نارس بدنیا اومده و خیلییییی خیلییی وزنش کمه سیمیلاک نئوشور 

اگر رفلاکس معمولی داره و به خاطر حساسیت نیست بازم اس ام ای اما اگر شدیده اپتامیل ar  بده 

اما اگر رفلاکسش از حساسیت باشه باید یا گلدن گات بدی یا شیر هیدرولیز شده که اونا بدرد نمیخره البته ولی خب ادم مجبور میشه بعضی مواقع