brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7083 عنوان لنز 88 بازدید | 14 پست یچه ها مت چشام خوبه ولی دوسا دارم مردمک چشمم بزرگتر باشه مثل اونایی که لنز میذارنلنز چنر ماهه و اینا داریم؟یا هرشب بایددرش اورد؟ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید. 1400/11/17 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلخوشی1 عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 42202 هر شب باید درش بیاری ولی نظرم اینکه نگیر من سردرد میشم بعدش با اینکه طبیه فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7083 هر ماهی بخایی داریم عع😂 این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
لیدی_مکبث عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 8834 اره یکماهه ۶ ماهه یک ساله داریم و باید قبل خواب و قبل از شستشو صورت دراورد
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7083 لنز کلی آسیب میرسونه به قرنیه الکی نزن واقعا خودمم میترسم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
_paeezan_ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8734 فصلی سه ماه یک سالهدور دار بگیرچشماتو درشت کنهبله هرشب باید دربیاری ماساژش بدی با مایع لنز بعد خواستی بزاری هم ماساژ بده با مایع بشور بعد بزارقبلاش هم توچشمات قطره نفازولین بریز آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
selentia_5 عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 19232 هر شب باید دربیاری لنزوو اینکه نکن این کاروقرنیت خراش برمیدارهلنز خطرناکه امکان عفونت هستچشم عضو حساسیهخدایی نکرده چیزی بشه تا آخر عمر پشیمون میشی دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7083 اره یکماهه ۶ ماهه یک ساله داریم و باید قبل خواب و قبل از شستشو صورت دراورد اهان فکر کردم چند ماهه باشه میذاریم تو چشم تا شش ماه اون تو میمونه😂 این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
لیدی_مکبث عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 8834 اهان فکر کردم چند ماهه باشه میذاریم تو چشم تا شش ماه اون تو میمونه😂 😐
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7083 راهی نیست جز لنز چشام درشت تر دیده شه؟فقط مردمکش وگرنه جشام درشته کلا این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7083 😐 😂😂 این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.