2777
2789
عنوان

لنز

88 بازدید | 14 پست

یچه ها مت چشام خوبه ولی دوسا دارم مردمک  چشمم بزرگتر باشه  مثل اونایی که لنز میذارن

لنز چنر ماهه و اینا داریم؟

یا  هرشب بایددرش اورد؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر ماهی بخایی داریم

عع😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

لنز کلی آسیب میرسونه به قرنیه الکی نزن

واقعا خودمم میترسم

فصلی سه ماه یک ساله

دور دار بگیرچشماتو درشت کنه

بله هرشب باید دربیاری ماساژش بدی با مایع لنز بعد خواستی بزاری هم ماساژ بده با مایع بشور بعد بزار

قبلاش هم توچشمات قطره نفازولین بریز

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

هر شب باید دربیاری لنزو

و اینکه نکن این کارو

قرنیت خراش برمیداره

لنز خطرناکه امکان عفونت هست

چشم عضو حساسیه

خدایی نکرده چیزی بشه تا آخر عمر پشیمون میشی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اره یکماهه ۶ ماهه یک ساله داریم و باید قبل خواب و قبل از شستشو صورت دراورد

اهان فکر کردم چند ماهه باشه میذاریم تو چشم تا شش ماه اون تو میمونه😂

راهی نیست جز لنز چشام درشت تر دیده شه؟

فقط مردمکش وگرنه جشام درشته کلا

😐

😂😂

2790
2778
2791
2779
2792