2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای گل چرا همیشه هیچ کسی اینجا نیست مهشید جان حتما البستان برو ...لباس عربی و پر کار خیلی زیاد داره ولی اخرین مدهای روز هم همیشه اونجا پیدا میشه...لباسایی که اونجاست همیشه بعد یکی دو سال تو ایران پیدا میشه ولی قیمتاش نسبتا برای لباس خوبش بالاتره حدود 2000 و 3000 درهمه اگه خیاط خوب سراغ داری مدل برداری ایران بدوزی بهتره چون البستان هم اکثرا خودشون مزون هستن میدوزن یا از ترکیه میارن ولی اگه خیاط خوب نداری بخر از همین البستان
elzit baby- فروشگاه لباس بچه برندهای با کیفیت اروپایی و امریکایی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1086264&postID=42471294 سوال سیسمونی و بچه داری بپرسید!!! http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1088640&PageNumber=1
دوستان داروی نایاب رو از کدام داروخانه دبی میتونم تهیه کنم؟؟؟ مثلا داروی آندارکتیم؟؟؟؟ میشه لطفا آدرس بدید؟؟؟؟؟؟ سپاس
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام دوستان من یه سئوال دارم که اگر دوستانی که دبی هستند و اطلاع دارند جواب بدند خیلی ممنون میشم. ما یه آشنایی در دبی داریم که شرکت داره، همسرش هم اهل دبی و عرب هست. خودش 20 ساله که اونجاست. آیا ایشون می تونه برای ما از طریق استخدام یا هر روش دیگری مهاجرت به دبی را امکان پذیر کنه یا خیر در ضمن روش های دیگه ای که در حال حاضر میشه برای کار و زندگی به دبی اومد را برام بگید. لطفا اگر کلوب دارید من رو هم دعوت کنید مرسی
تو رو خدا واس تفریح توی دبی راهنماییم کنید وایلد وادی رو حتما میریم و آیتمهای دیگه ای که روشون شک داریم آکواریوم ، سافاری ، باغ گل هستش........... تو رو خدا بگید چه تفریحی اونجا خیلی حال میده و یه چیز جذاب و متنوع هست که واقعا ارزشش رو داره و شاید جای دیگه نتونیم مثلش پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید با جزییات که توانایی مقایسه داشته باشیم
من یه دونه وچر پارک آبی وایلد وادی دارم ، باهاش دو تا کارت مترو سیلور هم میدم .اگه کسی خواست ایمیل بزنه و پیغام بذاره