ساغر جان سوپرایز تابستانی تا 6 سپتمبره خواهر....یعنی 15 شهریور! البته در روزهای عادی بعضی مغازه ها یه تخفیفایی دارن! البته به نظر من خرید دبی مهرجان و غیر مهرجان نداره...هر وقت بری میتونی خوب خرید کنی!! تو مهرجان هم جنسای مارک و نیو کالکشن و به روز که خیلی کم حراج میشن....معمولا تک سایزها و کالکشن قبلی حراج میشه!!
سلام دوستان من یه کم کمک میخواستم ازتون اگه که امکان داره ممنون میشم. همسرم 27سالشه و رشته مدیریت جهانگردی خونده و زبانش هم بد نیست و مدارک تخصصی دفاترهواپیمایی روهم داره ما میخواستیم واسه زندگی بیایم امارات البته من حدود 8سال پیش اومدم یکبار ولی تفریحی بود و ... میخواستم بدونم کلا امارات اقامت میده به صورت دایم؟ با ویزای کار چقد میشه موند و... یه سری اطلاعات اینطوری مرسی
مامان کوروش جان حالا چرا امارات ما که دو سال اونجا زندگی میکردیم اصلا خوشمان نیومد برای طولانی مدت اصلا خوب نیست هیچ گونه خدماتی برای غیر عربا و مهاجرا ندارن اقامتی هم که میدن سه سالست و هر سه سال باید بری تمدید کنی جدیدا هم اکثرا ایرانیارو بیرون کردن و اقامتشونو تمدید نمیکنن فقط برای تجار ایرانی خوبه چون مالیات نباید بدن مگر نه برای بقیه افردا اصلا جای خوبی برای مهاجرت نیست چون همه شرکتا هم مایلن که کارکنان هندی بگیرین با کار بیشتر و دستمزذ کمتر
آخه راستش داریم تحقیق میکنیم یکی از گزینه های مهممون بود بیشتر هم دلیلش به خاطر خیلی توریستی بودن اونجا و اینکه همسرم بتونه راحت تر کار کنه. خیلی دو دل شدیم که جای مناسب رو پیدا کنیم.... ممنونم برای راهنماییتون
سلام دوستان میشه یه راهنمایی کنید لطفا ما اواخر فروردین میخوایم بیایم دبی با تور فامیلمون رسم دارن از جامون که تکون میخوریم باید براشون سوغات بگیریم میشه لطف کنید آدرس ارزونترین و بنجل ترین فروشگاه های دبی رو لهم بدید که حسابی از خجالتشون درآم!!!!!!!!! آخه اصلا به این فکر نمیکنن داریم میریم سفر نه خرید یعنی ارزون ها!!!! ممنون