2777
2789
کارون جان من اردیبهشت دوبی بودم دوباره همین اتصالات رو گرفتم از همه بهتره 50 درهم سیم کارتش هست و دیگه شارژشم هردفعه کمتر از 50 درهم نیست
خداوندم: دستهای مهربانت را همیشه روی شانه ام احساس میکنم به خاطر همه با من بودنت، مهربانیت،سپاسگذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آخر شهریور می خوام برم دبی با بچه کوچیک می تویند بهم کمک کنید؟چند تا سوال داشتم الان تورهای گردشی رو از لیدرها بگیرم چنده؟می ارزه اصلا یا از بیرون بگیریم؟
خوراکی با خودم ببرم برای بچه یا نه؟آخه با این قیمت های دلار می ارزه اونجا پول خوراکی بدیم یا نه؟
سلام کسی جدیدن دبی رفته ؟ الان با این قیمت دلار میارزه که از اونجا خرید کنیم چون من 3 ساله پیش رفته بودم خیلی قیمتا پایین بود ولی الان خبر ندارم ممنون میشم هر کسی اطلاعات جدید داره بگه ؟؟؟و اینکه هزینه سفر با تور چقدر میشه ؟وچقدر پول همراهمون باشه کافیه؟؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers
از بچه هایی که دبی هستتن یه سوال دارم با این قیمت ارز الان تو فستیوال میشه خریدای خوب کرد مثلا یه بوت مارک زارا الان تو فستیوال حدودا چه قیمتیه؟
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
سلام خانومای عزیز من یه سوال دارم خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید
سوالم اینه که برای گذراندن دوره های زبان در دوبی ویزای توریستی اوکی هست یا باید از اینجا ویزا گرفت و چون شوهرم میخاد بره کلاس زبان من و بچم هم میتونیم اونجا باشیم یا نه؟ممنون میشم جواب بدید
همه بچه ها حق دارند در آرامش زندگی کنند
"مامان رها جون"
برای چی همسرت دبی میخواد بره کلاس زبان! قیمتهای دبی نجومی هستش برای کسی که از ایران میاد.
مثلا اگر بخواد بره بریتیش کنسول درس بخونه برای 6 هفه کلاس باید 2300 درهم اقلا بده و 200 درهم برای کتابهاش.
تازه هزینه ی جایی که میخواد بمونه و غذایی که میخواد بخوره و رفت و آمدش و..... میشه اقلا 10000 درهم براش. تازه تو و بچه ات هم تنها میمونید.
خب چرا همون ایران یه معلم نمیگیرید
نگار جان ما پارسال اقدام ردیم برای استرالیا سه ماه پیش اسسمنتمون اومد و الان باید ایلتس 7 ارئه بدیم که بتونیم ویزا بگیریم ایشالا بریم..مسئله مالی مطرح نیست چون ما همین جوری بدون هیچ امکاناتی توی ایران داریم همین حدود خرج میکنیم .الانم به خاطر آلودگی هوا اومدیم شمال اینجا هم که امکاناتش صفره بچم همش توی خونست یا توی حیاط .این یکسال برای رشد ما خیلی حیاتیه چون بچم داره 2 سالش میشه مهد خوب میخاد و امکانات خوب.من الان نمیدونم که میتونیم خانوادگی 6 تا یکسال اونجا بمونیم یا نه؟
مامان رها جون

متاسفم که بگم نه نمیتونید.

بیشترین مدتی که میتونید در دبی بمونید 2 ماه هستش.

قیمت ویزا برای این 2 ماه حدود 1800 درهم برای هر نفر هستش.

و قیمت بلیط رو هم خودتون میتونید حساب کنید چون من نمیدونم.

و قیمت هتل یا خونه ی موقت هرماه حدود 3 تا 5 هزار درهم برای یک خانواده ی 3 نفری درمیادو

هیچ مهدکودکی بچه ی شما رو ثبت نام نمیکنه چون شما رو با ویزای توریستی در دست نه حق کار داری و نه حق مهد نوشتن و نه هیچ حق دیکه ای.
اگر از من میپرسی بهترین جا برای شما با این اوصاف "ترکیه " است.
که هر 3 ماه فقط باید یه ورود و خروج تو مرز ایران بزنی.
ولی در مورد زندگیش و کلاس زبانش هیچی نمیدونم.

در مورد آیلتس 7 م عزیزم ، بهترین استادهای تکنیکی آیلتس تو ایران هستند.
خواهر خود من از ایران آیلتس 7 گرفت چون استادش بینطیر بود.

من به عنوان کسی که خودم امتحان آیلت داده ام به شما اطمینان میدم که آیلتس یک امتحان مثل کنکوره و اگر "تکنیک" آیلتس دادن رو یاد بگیرید تمومه و نمره ی بالایی میگیره همسرت و برعکس اگر تکنیک رو یاد نگیره و فقط روی "یادگیری" زبان تاکید کنه امکان نداره نمره اش بالاتر از 5 بشه.

اینهایی که بهت گفته ام تمومش تجربه اس و برای خودم هر کلمه اش کلی زحمت برد تا به صورت این جمله ها در اختیار شما دارم قرار میدم.

امیدوارم خوب تصمیم بگیرید و خودتون رو به دردسر نندازید
ممنون نگار جان از راهنماییت در مورد ویزا مشکلم حل شد خود برتیش کانسیل جواب داد که با ثبت نام تا وقتی که کلاس برداری ویزا داری و مشکلی نیست در مورد اقامت خانواده هم از سفارت سوال کردم که میتونه تا مدت ویزای توریستی بمونه و اگر بیشتر بمونه باید جریمه نقدی بده..اتفاقا ما یکماه پیش رفتیم ترکیه که ببنیم چجوریه واسه زندگی خوشمون اومد ولی ایرادش اینه که بریتش کانسیلش فقط آنلاینه و کلاس حضوری نداره.زبانشونم ترکیه که خودش معضلیه.عزیزم ما به خاطر آلودگی اومدیم شمال و اینجا از اون استادای تهران خبری نیست. دوبی هم به خاطر هواش که نمیشه بچه رو برد توی فضای بیرون زیاد دوست ندارم فعلا داریم فکر میکنیم این یکسال و کجا باشیم که هم زبان بخونه شوهرم هم هواش خوب باشه و هم مشکل ویزا نداشته باشه.امسال برای من خیلی سال مهمیه کوچکترین اشتباهم توی تصمیم گیری خیلی اوضاع رو بهم میریزه.من دوبی یکماه بودم واسه ویزای انگلستان مجبور شدم دو تا دو هفته اونجا باشم خوب بود ولی اون موقع بچه نداشتم.اگه چیزی به ذهنت رسید بگو خیلی به راهنمایی احتیاج دارم.