2777
2789
salam bache ha man itali hastam .mikham ye hafte dige beram iran ke ba khaharam ina berim dobey begardim .albate khaharam ina chand bar oomadan oonja .ama man mikham dar morede jahaye gardeshgarish bishtar bedoonam .masalan shahre bazi dare oonja .kodoom parke abish behtare .sahrash chetore . ya piste eskish .mer30 age zood javabamo bedin ba esme kamele makana . badesh man ham age khastin biyayn inja koli komaketoon mikonam .mer30
سلام فافا جون منم دلم برات تنک شده اصلا دیکه همدیکه رو کم کردیم انکارى!برنسس کوجولوت جطوره؟باورت مى شه به این زودى 6 ماه کذشت؟همین دیروز باهم تاریخ زایمان جک مى کردیما!راستى بى بیت جه کارها مى کنه توى این سن ؟کمکى شروع کردى؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضیه جون

تازکى نمى دونم اما قبلا که 180 دلار بود یعنى حدود 700 درهم مخصوصا روى لباس زیاد و وسایل برقى خیلى حساس بودن

حالا منظورت از اونجا شارجه س یا دبى؟کلا دو تا شهر به هم وصلند فاصله اى ندارند فقط اسمشون دوتاست.توى شارجه من جاهایى که مى شناسم از ایرانیها انصار مول و از سنترهاى معروفش سفیر مول .کنار سفیر مول یه فروشکاهى هست دسکانت سنتر اونم جیزایى داره سیتى سنتر شارجه هم هست کلا توى خیابان الوحده فروشکاه هاى خوبى هست بى بى شاب شارجه هم جیزاش خوب و قشنکه فقط مى دونم سر جهار راهش بازار طلا نوشته.

به نظر من لباس براى خودت یا کوجولوتیا کلا خرید لوازمى که براىش لازمه یا شاید بعضى لوازم اشبزخونه .عطر.لوازم ارایشى.البته مى دونى بستکى به سلیقه شخصیت داره و اینکه از جى خوشت بیاد .بعدم اینجا جنس هاى به اصطلاح خوب یا اسم و رسم دار هست که خیلى کرونه توى سنترها بیدا مى شه و جنساى معمولى تر جاهاى دیکه .

اکه سؤالى دارى ببرس ایشالا خوش بکذره ببخشید اطلاعات من همین حد بود
سلام ماهک جون

ایشالا بهتون خوش بکذره.در مورد سؤالت من فکر مى کنم وایلد وادى توى بار ک هاى ابى دبى بهتر از دریم لند هست اما شنیدم یه بارک دریم لند اکوا هست توى راه راس الخیمه که خیلى امکاناتش بیشتره.شهر بازی هم نداره بیست اسکى سربوشیده توى امارات مول داره که خوبه البته شاید مثل کشور شما نباشه که خودش برف داره اما براى اینجا که بارونم به زور میاد غنیمته

اکواریم دبى مول به نظر من جالبه و برج خلیفه هم مى تونید برید بالا و منظره ش خیلىىىى جالبه مى دونى که بلندترین برج دنیاس.تور صحرا هم همراه با حنا کذاشتن و شام و ماشین سوارى و ... اما فکر کنم حالا دیکه کرم باشه براى رفتن

کلا مى تونى اطلاعات کامل رو ازین سایت بکیرى

http://www.dubaitourism.ae/

اکه بازم بتونم کمکت کنم خوشحال میشم
mer30 golnar joon man shenidam ke ye parke abi baz shode be esme atlantis ke kheyli az hamashoon bahal tare. bad ye parke nime abi va shahre bazi ke ba ham ghati bashan mikham bedoonam hast.masalan inja ye shahre bazie bozorg darim ke toosh vasayele abi ham dare .mikham bebinam oonja ham hast .mer30 bazam
ماهک جان

حتما شنیدى که یک هتل 7 ستاره توى جزیره نخل دبى افتتاح شده به اسم اتلانتیس .این بارک که مى کى جزء این مجموعه هست البته من نه خودم رفتم نه از کسى شنیدم در نتیجه نمى دونم واقعا بهتر از دوتاى دیکه هست یا نه؟

اما بارک میکس که منظورت هست توى دبى نیست حالا دارن یه کارایى مى کنن توى جایى به اسم دبى لند که مى کن با دیزنى لند فرانسه قابل مقایسه هست اما این افتتاحش جند سال دیکه س
سلام
من پارسال اومدم دبی ولی خیلی بلد نبودم جاهای دیدنیش کجاست میشه بهم کمک کنید؟
و اینکه بازار پارچه تو دبی کجاست ؟؟؟
البته میخوام قیمتهاش مناسب باشه
ممنون میشم از راهنماییتون
نگران فردایت نباش...
خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست!
ما اولین بار است که بندگی می کنیم
اما او قرن هاست که خدایی می کند...
رژینا جون من قبلا 4 سال دبی بودم و الان دیگه اونجا زندگی نمیکنم ولی برا خرید پارچه برو میدون جمال عبدالناصر نه به سمت دی تو دی به سمت مخالفش اونجا بازار تقریبا محلی هست و پر از پارچه فروشی و لباس عربی و مانتو و ....البته تابستون خیلی سخته چون گرمه حسابی ولی قیمتاش واقعا خوبه از هر کس هم بپرسی بهت نشون میده اکثرا هم ایرانی بلدن اونجا

دیگه جای دیدنی اگه بخوایی که پارک آبی و شاپینگ سنتراش و ساحلهاشه چیز دیگه ای نداره ولی همون مرکز خریداش هم دیدنیه مخصوصا امارات مال و ابن بتوته و فستیوال سیتی حتما برو
سلام عزیزم
ممنون که جوابم رو دادی
راستش پارسال دبی رفتم ولی خیلی نگشتیم یعنی دخترم اونموقع کوچیک تر بود خیلی اذیتم کرد
گفتم بپرسم اینبار میخواییم بریم کجا هاش خوبه
بله دی تو دی رفتم پارسال واقعا اجناسش بنجله
باز هم ممنون
نگران فردایت نباش...
خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست!
ما اولین بار است که بندگی می کنیم
اما او قرن هاست که خدایی می کند...