2777
2789
انوشا جان من در حد خودم اطلاعات میدم دیدم گفتم شاید دوستایی که اطلاعات بیشتری دارن کمکت کنن
من خودم اقامتم 3 ساله یهنی بیشتر 3 ساله هستش و بعد 3 سال تمدید میشه که چه خودت یا همسرت بخواین اقامت بگیرید اگه همسرت میخواد اقامت بگیره شما هم از طریف ایشون میتونی اقمتتو بگیری
اما همسرت باید یه بیزنس اینجا راه بندازه اگه البته کار دولتی نداشته باشه و بخواد به صورت ازاد کار کنه اگه دولتی باشه خب برا جایی که استخدام میشه واسش ویزا میکنن بعد ایشون هم میتونه واسه شما اقدام کنه
اما ویزای کار یه بیزنس مغازه شرکت آرایشگری خلاصه هرچی که میخواد باید یه کفیل بیدا کنه که باید عرب باشه و مال امارات که هر چی بخواد راه بندازه مثلا سهم کفیل 51 و سهم همیر شما 49 میشه که اینم صوری هستش کفیل در اضای گرفتن یه مبلغی این کارو میکنه و هیچ سهم دیگه ای نداره و میتونه حق امضاء و همه چی رو به همسر شما بده که بعد از گرفتم جواز کار میتونه برای اقامت اقدام کنه شما کلی برسید اقامت و من متوجه نشدم که میخواید بیزنس راه بندازید یا استخدام جایی بشید اگه تونسته باشم کمکتون بکنم به هر حال اگه سوال دیگه ای داشتید واضح تر ببرسید من هم خودم سوال میکنم و بهتون میگم و از دوستان عریر اینحا هم میخوام اگه اطلاعات بیشتری دارن راهنماییتون کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

http://amlakdubai.blogfa.com/

دوستان خوبم به خاطر استقبال شما عزیزان

وبلاگ من در مورد قوانین اقامت امارات و دبی هست و خرید و اجاره خونه. تازه آپدیتش کردم.

برای نمونه چند تا آپارتمان و ویلا هم با قیمت گذاشتم. و مورد های دیگه هم برای خرید و اجاره دارم که در صورت خواستن شما میذارم.

در خدمتم+بوووووس

با تلفن تماس و ایمیل .

در صورت تماس تلفنی یکی از کارمندان یا من و یا شوشو جواب میده به شما عزیزان.

و از ایمیل هم خودم جواب را براتون میدم.

http://amlakdubai.blogfa.com/
بهاره جان ممنون از راهنمایی خوبتون
میشه بگین شما الان در دبی کار می کنید یا خیر و آیا کار کردن در اونجا راحت هست و میشه دنبال کار گشت یا خیر
بعد به نظر ما خونه خریدن بهتره یا اجاره کردن
عزیزم تو وبلاک سارا جون توضیحات خوبی داده که بیشتر کمکت میکنه
نه من خودم کار نمیکنم ولی اوضاع کار یکی دو سالی هست که حالب نیست به خاطر رکود اقتصادی ولی اگه مدرک تحصیلی داشته باشی و زبان عربی و انگلیسی بیشتر انگلیسی رو بلد باشید میتونید امیدوار باشید که کار گیرتون بیاد .بعد در مورد اجاره کردن هم فک نمیکنم به صرفه باشه با اینکه اجاره ها اومده بایین ولی باز هم گرونه و شما میتونید خونه بخرید یا از این خونه های قسطی که وقتی قسطشو میدید میره بای خونه ای مال خودتون میشه و الکی بولتون نمیره
بهاره جون چرا به تاپیک خصوصی سر نمیزنی؟ فقط مخصوص ساکنین امارات هست

انوشا جون اگر ویزای بیزینسی و ثبت شرکت خواستی من میتونم راهنماییت کنم azar_luvm@yahoo.com
اگر ایمیل زدی بگو برم چک کنم
salam fafa joon
khoby?dokhtare golet khobe?way manke aslan vaghte sarkharondanam nadaram .to chy?tefly shogh ke tond tond mariz mishe azonvaram shab bidaryo karaye onyeky dige khoda khodesh komak mikone vagarna hichy dige.
rasty bacheha ye clubkhososy doros kardan mage vaseye to daavat name naferestadan ?on bala zire esme karbarit check kon hatman hast.
albate man am hanooz vaght nakardam sarbezanam ama taze diroz didam ke chantayi dore haman
سلام دوستای عزیز که دوبی زندگی میکنین. میشه لطفا اگر کسی وکیلی میشناسه که تو کار rea estate باشه به من معرفی کنه؟؟ راستش من دو سه سال پیش یه آپارتمان پیش خرید کردم نه میسازنش نه پولمو پس میدن. خودم هم نزدیک نیستم که بگم میرم دنبالش. میخوام یه وکیل بگیرم به مامانم هم وکالت بدم که شاید بتونه پولمو پس بگیره. اگر کسیو میشناسین و راهنمائیم کنین خیلی ازتون ممنون میشم.
مرررررررررسی

فافا جون این اسم خودته؟ من یه دوست داشتم به همین اسم، چون این اسم زیاد نیست گفتم شاید همو بشناسیم...