2777
2789
نانا جون کروز هم خوبه (تور کشتی )هم شب داره برای شام هم روز به صرف ناهار و شنا هر دوشم با رقص عربی و موزیک

مدت فستیوال یه نمایشگاه سرباز به اسم گلوبال ویلیج هم برپاست که از خیلی کشورها میان غرفه میزنن و خوراکی ها و صنایع دستی خودشون و عرضه میکنن که در کنار رقص و موزیک سنتی هر کشور و کارنووال جالبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرگل جون نیازی نیست کسی برات بفرسته میتونی هر مارکی رو میخوای بری سایتش عکس و قیمت و کامل داره حتی اگر مارک خاصی مد نظرت نیست میتونی تو سایت فروشگاه بری جنساش و مشخصاتش هست با قیمتم هست معمولا

ببین عزیزم خیلی مهم هست که بتونی package مسافرتی توری که میگیری خوب باشه. الان انقدر آژانس زیاد شده و پیشنهادات متفاوت میدن که خدا میدونه و اینکه محل اقامت رو تو اینترنت چک کن. بپرس کدوم هتل و مکانه هتل کجاست. مصلا این سایت www.injaonja.com بهت اجازه search میده تو پیشنهادات مختلف قیمتا رو مقایسه کنی. این لینک یکی از تور های ارزان دبی هست که تو سایت اینجا انجا من پیدا کردم برات گذاشتم. همچنین تو این سایت میتونی لینک اصلی هتل هارو ببینی و عکس های هتل رو چک کنی و همچنین ستاره های هتل هارو مطمئن بشی درسته! همچنین اگه عضو بشی که بهت لیست تور هایی که دوست داری رو میل میکنن.
سلام به همگی/ماری جون هوا خیلی عالیه بین 20 تا24 درجه است امیدوارم سفر خوشی داشته باشی/در طول پرواز سعی کن اب بخوری وراه بریییییی
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!