2777
2789
فوریه برای امشب میخوام .....................خواهر شوهرم اینها میان خونمون دلمون میخواد خیلی خوشمزه باشه چطوری بدستمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من یکی درمیون خیاراش با پوست باشه خیلی ریز خورد کن با دست خیلی بهتر میشه خوردکن لهش میکنه نمک ونعنا رو داخلش بریز هم بزن روش هم برای تزیین باز نعنا بزن
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیاراتو رنده کن با نمک و نعنا خشک من پودر موسیر میریزم طعمش بهتر از سیر میشه از ماست چکیده هم استفاده کنی بهتره من واسه تزیینشم از گل سرخ خشک پودر شده با نعنا و شوید استفاده میکنم وای چقد خوشمزه میشه دلم خواست.....
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
بهش ماست چکیده هم اضافه کن و یه کم گردو هم ریز ریز خرد کن توش. گردو خیلی خوشمزه میکنه. خیار هم ریز ریز باشه بهتره. البته رنده هم خوبه. با رنده اب میندازه و خیلی خنک میشه. من نعنا و شوید رو باهم میریزم
اصلا خیار رنده شده نریز چون طعمش به خوبی خیار خورد شده نیست.
من ماست و خیار رو اینجوری درست میکنم.
تو خورد کن گردو و سبزیجات معطر(حالا هر چی دوست داری و ذائقته)* از جمله ریحون و نعنایه تازه و یا تلخون و یا پیاز چه میرزیم و خوردشون میکنم.بعد میریزم تویه ماست و بعد هم نمک و بعد اگه دوست داشتی به مقدار خیلی خیلی کم پودر سیر اضافه میکنم و میزارم تو یخچال یه ساعتی بمونه و طمعها و عطرها مخلوط بشه.بعد خیار خوب خورد شده اضافه میکنم.(از قبل خیار اضافه نکن چون وقتی بمونه لزج میشه)
نوشه جونه هر کی درست کرد.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
خیار رنده کن با کمی نعنا یا شوید وکمی کشمش سیاه خیلی خوشمزه میشه من تو رستورانها زیاد خوردم البته باید 2 یا3ساعت زودتر اماده کنی که کشمش نرم بشه و شوید هم کمی رنگ بده ویا میتونی از ادویه مخصوص ماست و خیار استفاده کنی
با توکل به خدا،نماینده بیمه ایران
به نظر من مدلی که فرنگیس گفت خوب میشه توی یک ظرف بزرگتر درست کن

روش رو هم کمی گردو خرد شده کمی گل سرخ خشک شده کمی کشمش کمی خیار خرد شده و کمی نعنا به صورت خط خط بریز برای تزیین موقع خوردن هم بزن
☘ نشانی اینستااگرام من ☘ madarane.social 🌷 در مورد فرزندپروری می نویسم 🌷 🌹🌹 جواب سوال هاتون هم حتی الامکان در دایرکت 🌹🌹
الان چند مدل بهت یاد می دم ببین کدوم بیشتر خوشت می یاد

روش اول
خیار ریز خرد کن با ماست شیرین و یه ماست ترش بدون اب مخلوز یه ریزه نمک و نعنا خشک
نبایذ ابکی باشه

روش دوم
یه فلفل سبز تند با یه خیار متوسط با 5 شاخه گشنیز تازه و 10 قاشق ماست و یه حبه سیر و نمک بریز توی میکسرت تا خوب مخلوط شه بعدش بریز توی پیاله ات یه نمه اب همه بهش اضافه کن نیمه غلیظ می شه

روش سوم
فلفل دلمه ای رو ریز خرد کن با یه خیار و نصف قاشق پودر موسیر و کمی نمک و نعنا خشک با ماست مخلوطش کن

روش چهارم
3 خیار ریز خرد کن بریز توی ماست کم یعنی حجم خیار بیشتر باشه یه نمه گلپر و نمک و نعنا خشک بریز توش

روش پنجم
حالا ازین روش ها استفاده کن بعدا روشهای بیشتری برات می گم
مهمونی خوش بگذره

2790
2778
2791
2779
2792