s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان استرس دارم 166 بازدید | 20 پست چن روزه الکی استرس میگیرم ب همه چیز واکنش نشون میدممیخوام فردا برم ازمایش بارداری بدم بخدا بش فک میکنم استرس میگیرم تپش قلبم زیاد شده حتی صداشو میشنوم خیلی ناراحتم از ای وضعیتم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/11/17 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 ضربانت چند هست در یک دقیقه ؟ نمیدونم چطو بفهمم؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36213 نمیدونم چطو بفهمم؟ دست بذار روی نبضت ،مثلا نبض انگشتت بشمار در زمان یک دقیقه چند تا میزنه بوی نم بارون 😍🌧️☔
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 دست بذار روی نبضت ،مثلا نبض انگشتت بشمار در زمان یک دقیقه چند تا میزنه باشه،واسه چی؟دارم میترسم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36213 باشه،واسه چی؟دارم میترسم نه اصلا نترس فقط گفتم ضربانت رو بگیر دختر یکم شجاع باش آخه ترش برا چی بوی نم بارون 😍🌧️☔
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 نه اصلا نترس فقط گفتم ضربانت رو بگیر دختر یکم شجاع باش آخه ترش برا چی باشه اره میدونم ترسو شدم😂ولی نمیدونستم استرس انقد بده به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36213 باشه اره میدونم ترسو شدم😂ولی نمیدونستم استرس انقد بده استرس سکه برای بدن روی فشار ، ضربان ، همه چی اثر میذاره ریلکس باش چند بود ؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
منتظر۲ عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 86 خداارحم الراحمینه بایدخودت خودت وکنترل کنی بعضی وقتها بایدبزاری افکارت ازکنارت ردبشه
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 استرس سکه برای بدن روی فشار ، ضربان ، همه چی اثر میذاره ریلکس باش چند بود ؟ ۷۳بود به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خداارحم الراحمینه بایدخودت خودت وکنترل کنی بعضی وقتها بایدبزاری افکارت ازکنارت ردبشه من اصن نمیدونستم استرس چیه چن روزه استرسی شدم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36213 من اصن نمیدونستم استرس چیه چن روزه استرسی شدم ببین منم اصلااااا استرسی نبودم یا اثرات کرونای لعنتی ک قبلا آدم گرفته و عوارضشه الان بروز میکنه یا اثرات واکسن مزخرفه بوی نم بارون 😍🌧️☔
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خوب خدا رو شکر خیلی خوبه خداروشکر دلم اروم شد😍🤣 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36213 خداروشکر دلم اروم شد😍🤣 اره عزیزم نگران نباش ضربانت که نرماله فقط سعی کن ریلکس باشی بوی نم بارون 😍🌧️☔