s_delaram_dayan_s مدیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان استرس دارم | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 20 پست چن روزه الکی استرس میگیرم ب همه چیز واکنش نشون میدممیخوام فردا برم ازمایش بارداری بدم بخدا بش فک میکنم استرس میگیرم تپش قلبم زیاد شده حتی صداشو میشنوم خیلی ناراحتم از ای وضعیتم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/11/17 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 ببین منم اصلااااا استرسی نبودم یا اثرات کرونای لعنتی ک قبلا آدم گرفته و عوارضشه الان بروز می ... هم کرونا گرفتم هم واکسن زدمکرونا قلبمو درگیر کرد ی سال پیش میتونه بخاطر این باشه به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اره عزیزم نگران نباش ضربانت که نرماله فقط سعی کن ریلکس باشی مرسی عزیزم خیییلی خیلی ممنون وقت گذاشتی برام❤ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36208 هم کرونا گرفتم هم واکسن زدم کرونا قلبمو درگیر کرد ی سال پیش میتونه بخاطر این باشه بله میتونه باشه بوی نم بارون 😍🌧️☔
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 بله میتونه باشه باشه عزیزم💋🙏 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36208 مرسی عزیزم خیییلی خیلی ممنون وقت گذاشتی برام❤ خواهض میکنم گلم خودت رو سرگرم کن آهنگ گوش بده ، فیلم ببین اصلا فکر نکن بوی نم بارون 😍🌧️☔
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خواهض میکنم گلم خودت رو سرگرم کن آهنگ گوش بده ، فیلم ببین اصلا فکر نکن& ... کلا دوس دارم دارم تنها باشم سرگرمیم ندارمولی سعی میکنم عزیزم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)