2777
2789
عنوان

❌👁چشم سوم👁❌

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 63 پست
تنها بودن با اینکه انواع موجودات ریزو درشتو عجیب غریبو ببینی خیلی فرق داره چیزهایی هست که حتی وقتی م ...

ترسوندیم یجور گفتی انگارخودت دیدی🤭

شماهم مطالعه کردی یا تجربه داشتی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ترسوندیم یجور گفتی انگارخودت دیدی🤭 شماهم مطالعه کردی یا تجربه داشتی

راستشو بخوام بگم تو خوانواده ما این چیزا وجود داره زیاد مامان مامان بزرگم دقیق این چیزارو میدید وبرامون تعریف میکرد مثلا لباس من گم میشد میگفت ببین اون که پیرع موهاش بلنده برش داشته برده فلان جا تاشب میاره واقعا شب لباسه پیدا میشد ماهم چهار کیلو قهوه ایی میشدیم😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
راستشو بخوام بگم تو خوانواده ما این چیزا وجود داره زیاد مامان مامان بزرگم دقیق این چیزارو میدید وبرا ...

پشماااااااااامممممممم
چه باحالللل و ترسناککککک
خودت قدرتش و نداری؟