بچه ها تازگیا مطالعه راجب چاکراه ها و انرژی هارو شروع کردم خیلی دلم میخواد ببینم چجور میشه بازشون کرد و ایا واقعیه؟ کسی بین شما بوده این قدرت و داشته باشه ؟ یا قدرت پیشگویی؟
به هیچ عنوان دنبال این چیزا نباش کسی که چشم سومش بازه قدرته اینو داره که بین هردودنیا درتعادل باشه ونترسهه تو اگه یه شب خونه تنها بمونی فک کنم با یه صدای کوچیکم خودتو قهوه ایی کنی
مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره کامل میرم زیر. پتووووو از ترس😂😂😂 البته دوران دانشجویی زیادی تنها بودم
تنها بودن با اینکه انواع موجودات ریزو درشتو عجیب غریبو ببینی خیلی فرق داره چیزهایی هست که حتی وقتی مشخصاتشم میگی تنت مورمور میشه چه برسه به دیدنش بهتره حستو در حد کنجکاوی نگه داری فقط
مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉