2777
2789
عنوان

حسابداری

78 بازدید | 4 پست

واقعا خیلی فشارو استرس کاری داره؟؟؟محیطش چجوریه خشکه؟یا بستگی داره کجا حسابداری کنی؟

مثلا حسابدار یه رستوران از حسابدار یه شرکت استرس و دردسرش کمتره؟

خدم حسابداریع رشتم

خیلی خسته کنندس از نظر خودم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه حسابداری خیلی شیرینه👌فقط علاقه میخاد ولی خستگی هم داره😪

تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).
کار میکنید جایی؟ چرا خسته کنندست؟

نه

نمیدونم 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.