2777
2789
عنوان

میخام گوش وایسم

68 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من طبقه پایین مادر شوهرمم خیلی آدمای با سیاسین خودشون فقط دنبال اتو از آدمن ک خودشونو بالاتر بدونن ولی از ظاهر مث اماما رفتار میکنن میاد تو راهرو حرف میزنه خیلی آروم حرف میزنه چیکار کنم بتونم بشنوم فقط بعضی کلمه ها رو می‌شنوم از جمله اسم خودمو زیاد می‌شنوم با تلفن حرف میزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری هیچی بهتر نمیشه واست 

یا حرفاشونو میشنوی حالت بد میشه 

یا لو میری که داشتی استراق سمع میکردی 

بیخیال باش 

حرف مردم چه اهمیتی داره آخه؟

نترس اگه دل تو از خواب کهنه پاشه، شاید خدا قصه تو از نو نوشته باشه

تو مثل اونا نباش اونا بد  تو خوب باش

دقیقا

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ  ❌ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اینجوری هیچی بهتر نمیشه واست  یا حرفاشونو میشنوی حالت بد میشه  یا لو میری که داشتی استرا ...

گور بابای حرف مردم اصلا مهم نیست ک الان شوهرم گاهی تغییر میکنه میخام ببینم چقدش زیر سر ایناس اگ اینجور باشه منم مث خودشون رفتار کنم برم

تو که میگی کنترل همه دستشونه...هرجور راحتی بمون گوش کن 🤷🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ببین دو داداشاش کنترل داره رو پسرش زیاد نیست ولی داره تلاش میکنه کنترلش کنه میخام بدونم میخاد چیکار کنه بزنم تو پرش نتونه 

تو که میگی کنترل همه دستشونه...هرجور راحتی بمون گوش کن 🤷🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

اینجور آدمایین ک اگ حواست ب زندگیت نباشه برای رفتن خونه بابات هم از طریق شوهرت تصمیم میگیرن من اینو نمیخام میخام شوهرمو سمت خودم نگه دارم از زندگیم راضیم دنبال تنش نیستم ولی اینا برعکس منن کاملا