سلام. آقا من این تاپیکو زدم فقط از این نظر که ببینم برای شما هم این موضوع عجیبه یا نه! نه اینکه بگم چرا واسه من نمیکنه و از این حرفا. خواهرشوهرم 41 سالشه یه دختر 16 ساله و یه دختر 7 ساله داره وااااای هر وقت بگه آخ مامانش دیگه نمیدونه چه کنه به عنوان مثال عذر میخوام اسهال گرفته بود قبل از کرونا منظورمه تازه هم اسهال گرفته بود یعنی صبر نکرد ببینه خوب میشه یا نه سریع شوهرش به همراه مادرش بردنش دکتر و مادرش میرفت کمکش کاراشو میکرد و غذاشو میپخت!! وقتی پریود میشه که دیگه هیچی اصلا یه وضعی تازه حالا پریودی نوه هه هم اضافه شده!😅 وقتی سرما میخوره نگم براتون واسشون غذا میفرسته بچشو میاورد پایین اونموقع که کوچیکتر بود که این بخوابه فقط! و خلاصه هر مشکل دیگه ای خب البته خودشم گفت که من این مجتمعو ساختم که دخترمو بیارم پیش خودم! خونشون ویلایی بود تبدیلش کردن به مجتمع. خواهرشوهرم پدرشوهرشم مجتمع خانوادگی داشت میساخت به اینا گفت بیاید ولی نرفت بعدش سال بعدش اومد تو مجتمع باباش. مثلا یه چیز خیلی عجیب اینکه عقد بودم خونه مادرشوهرمینا بودم و این پریود شده بود مادرشوهرم رفته بود طبق معمول کاراشو بکنه و بش دمنوش بده و واسش کیسه آب گرم بذاره و خلاصه از این کارا بعدش اومد پایین خیلی ناراحت بود گفت رو مبل نشسته بوده خواهر شوهرم مبل خونی شده و خواهرشوهرم داشته مبلغو تمیز میکرده گفت دیدنش داره خودش مبلو تمیز میکنه آتیش گرفتم!! واقعا تعجب کردم خب پس کی باید تمیزش کنه! خلاصه که خیلی عجیبن خیلییییییییی.اونموقع هم که بچه هاشو کوچیک بودن کلا نداشته سختی بچه داری رو بفهمه حتی نمیداشت بشوره خودش بچشو!و هزار و یک کار دیگه.من واسم عجیبه در این حد دیگه