2777
2789
عنوان

واسم عجیبه

121 بازدید | 17 پست

سلام. آقا من این تاپیکو زدم فقط از این نظر که ببینم برای شما هم این موضوع عجیبه یا نه! نه اینکه بگم چرا واسه من نمیکنه و از این حرفا. خواهرشوهرم 41 سالشه یه دختر 16 ساله و یه دختر 7 ساله داره‌ وااااای هر وقت بگه آخ مامانش دیگه نمیدونه چه کنه به عنوان مثال عذر می‌خوام اسهال گرفته بود قبل از کرونا منظورمه تازه هم اسهال گرفته بود یعنی صبر نکرد ببینه خوب میشه یا نه سریع شوهرش به همراه مادرش بردنش دکتر و مادرش می‌رفت کمکش کاراشو میکرد و غذاشو میپخت!! وقتی پریود میشه که دیگه هیچی اصلا یه وضعی تازه حالا پریودی نوه هه هم اضافه شده!😅 وقتی سرما میخوره نگم براتون واسشون غذا می‌فرسته بچشو میاورد پایین اونموقع که کوچیکتر بود که این بخوابه فقط! و خلاصه هر مشکل دیگه ای خب البته خودشم گفت که من این مجتمعو ساختم که دخترمو بیارم پیش خودم! خونشون ویلایی بود تبدیلش کردن به مجتمع. خواهرشوهرم پدرشوهرشم مجتمع خانوادگی داشت می‌ساخت به اینا گفت بیاید ولی نرفت بعدش سال بعدش اومد تو مجتمع باباش. مثلا یه چیز خیلی عجیب اینکه عقد بودم خونه مادرشوهرمینا بودم و این پریود شده بود مادرشوهرم رفته بود طبق معمول کاراشو بکنه و بش دمنوش بده و واسش کیسه آب گرم بذاره و خلاصه از این کارا بعدش اومد پایین خیلی ناراحت بود گفت رو مبل نشسته بوده خواهر شوهرم مبل خونی شده و خواهرشوهرم داشته مبلغو تمیز می‌کرده گفت دیدنش داره خودش مبلو تمیز می‌کنه آتیش گرفتم!! واقعا تعجب کردم خب پس کی باید تمیزش کنه! خلاصه که خیلی عجیبن خیلییییییییی.اونموقع هم که بچه هاشو کوچیک بودن کلا نداشته سختی بچه داری رو بفهمه حتی نمی‌داشت بشوره خودش بچشو!و هزار و یک کار دیگه.من واسم عجیبه در این حد دیگه 

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

چقد لوسن😐💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

آهان و اینکه هر چیشم بشه خواهرشوهرم مادرشوهرم دهنمونو سرویس می‌کنه که هی میگه زنگ بزنید حالشو بپرسید بش سر بزنید و این حرفا

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم عجیبه هم میشه گفت مادره دیگه تحمل نداره مادرش بیش ازحدوظیفه ی مادری روداره ادامیکنه خواهرشوهرتم پ ...

ازشون متنفرررررررم. همین آدم وقتی من سرما میخورم نمیگه خرت به چند من. سرما تو سرم بخوره الان باردارم اصلا انگار نه انگار بیارم حالمو نپرسیده

دخترش باردار که بوده تازه رو بچه دومشم بوده اولی بماند این غذاشو که آماده می‌کرده هیچی تازه میرفته گرمشم می‌کرده میذاشته جلوش میگه این از سرکار میومد خسته بود!!! کلا همیشه از هر مسئولیتی رهاش کرده همه کاراشو خودش کرده

طبق گفته خودشون اصلا هم ویار نداشته و حالش خوب بوده

ازشون متنفرررررررم. همین آدم وقتی من سرما میخورم نمیگه خرت به چند من. سرما تو سرم بخوره الان باردارم ...

میدونی چیه چون خودشون بیش ازحدبرای دخترش کارمیکنه فکرمیکته وظیفه ی مادرشماست که بیادازتون مراقبت کنه هرچندکه اسیب بدی به دخترش داره میزنه اگه یه روزنباشه دخترش ازپس کاراش برنمیاد

والا منم باردارم و سرکارم دارم میرم 

میدونی چیه چون خودشون بیش ازحدبرای دخترش کارمیکنه فکرمیکته وظیفه ی مادرشماست که بیادازتون مراقبت کنه ...

منم مادرم بنده خدا خیلی بم میرسه اما اولا که مثل ننه این ور دلم نیست از خونش میکوبه میاد و هم اینکه من خودم نمی‌ذارم مثلا وقتی سرما میخورم مادرم بیاد ظرفامو بشوره مگه کلفتمه بنده خدا! این دخترش وحشتناک ازش انتظار داره دایم داره به منش امر و نهی می‌کنه مثلا مامانش تهران نوبت دکتر داشت این بش گفت نه نباید بری پس بچمو کی بگیره بذار تابستون برو که من سرکار نیستم! خواهرشوهرم معلمه

منم مادرم بنده خدا خیلی بم میرسه اما اولا که مثل ننه این ور دلم نیست از خونش میکوبه میاد و هم اینکه ...

واقعامبخوام خودموبکوبم به دیوارتخصیرمادرشوهرته منم لصلادلم نمیادمامانم کاری کنه خودشون طفلیاکلی مرض ودرددارن دستشون دردنکنه ماروبزرگ کردن

اینقدرم بد با مادرش رفتار می‌کنه که حد نداره جلوی هرکس که باشه ضایعش می‌کنه ناجور! مادرشوهرمم لال. بسکه مغرور و متوقع و خودخواه بارش آورده! خودش با افتخار بم گفت من دخترمو خیلی مغرور بار آوردم!😐

اینقدرم بد با مادرش رفتار می‌کنه که حد نداره جلوی هرکس که باشه ضایعش می‌کنه ناجور! مادرشوهرمم لال. ب ...

مغروریابی ادب دخترش یعنی معلم وقتی بویی ازاحترام وادب نبرده چطوربه بچه های دیگه تدریس میده

مغروریابی ادب دخترش یعنی معلم وقتی بویی ازاحترام وادب نبرده چطوربه بچه های دیگه تدریس میده

همینو بگو