2777
2789
عنوان

با بچه ی بغلی چیکار کنم

2221 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من یه پسر۶ماهه دارم که تا وقتی دورو برش شلوغه آرومه و بغل همه میره اما بمحض اینکه من تنها میشم شروع میکنه به نق زدن اوایل سریع میدوییدم کلی باهاش حرف میزدم شعرمیخوندم بغلش میکردم.. اما دیگه واقعا خسته شدم بهش محل نمیذارم هم اول با نق زدن شروع میکنه تا به جیغ تبدیل میشه و از زور و گریه صورتش کبود میشه حتی دستشویی هم نمیتونم برم حتی میخوام مثلا دارو بهش بدم یا لباسشو پوشکشو عوض کنم یه لحظه میخوابونمش رو تخت شروع میکنه به جیغ زدن که بغلم کن .کلی اسباب بازی صدادار میریزم رو صندلیش میارمش پیش خودم تو آشپزخونه اما فققققط بغل میخواد باهیچی نه کارتون نه اسباب بازی نه موسیقی سرگرم نمیشه فقط آدمها رو میخواد.. به زور وقتی نیمساعت میخوابه یه شام یا ناهار حاضری میتونم درست کنم خونمون همیشه کثیف و بهم ریختس چون اصلا نمیذاره یک لحظه ولش کنم برم به کارای خونه برسم خیلی خسته ام بچه ها وخیلی هم افسرده شدم چون خانواده ای هم ندارم که کمکم کنن شوهرم هم از صبح زود تا ۱۲ شب سرکاره نمیاد

باید انقدر زیاد بغلش کنی که خسته بشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای عزیزم حرف دل منو زدی با این تفاوت که پسر من دوسالشه فک کن 😩😩من مجبورم همش بچه دوساله رو بغل کنم دیوونم کرده دیوونه 

ناشکری نباشه بخدا خیلی هم راضیم از وجودش ولی اینقد سر این بغل کردن عذاب میکشم حد نداره هیچ جوره هم موفق نشدیم ترکش بدیم 

منم هیچکسی. ندارم کمکم کنه افسردگی گرفتم دیگه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
باید انقدر زیاد بغلش کنی که خسته بشه

باور کن اکثر اوقات بغلمه مچ هام آسیب دیده رفتم دکتر گفت باید استراحت بدی اما باز بغلش میکنم ولی از نظر روحی دیگه اعصاب برام نمونده از بس از صبح تا شب یا باید بغل کنم یا فقط صدای گریه بشنوم و کارامو انجام بدم

تا سن ۱۴ ماهگی هر وقت بچه تو رو خواست باید بری بغلش کنی. بعضی بچه ها این طوری هستند. من خودم کشیدم. ...

آخه غذا نداریم کلی ظرف میمونه نشسته ..همش باید رو آشغالا راه برم.. خیلی ازین شرایط خسته ام..هیچکسو هم ندارم نه مادر نه خواهر نه پدر نه خاله عمه هیشکی...

چون زیاد برداشتن بغلی شده 

تاب نداره یکم بزاری توش ب کارات برسی

دختر من بغلی نیس ولی کنارش باید باشم الانم ک یکسالشه میاد وایمیسه جلو در دسشویی در نباید ببندم از اول بغلش نمیکردم ولی مثلا آشپزخونه میرفتم میزاشتم تو کریر ک منو ببینه 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

بچه منم همینه فعلا خونه پر کثافته ولی اهمیت نمیدم چون این روزا دیگه برنمیگردی 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

کودک به خصوص در سالهای اول زندگی به هیچ وجه نباید احساس نگرانی، ترس و یا ناامنی داشته باشد چرا که در طولانی مدت در روحیات و حتی شکل گیری شخصیت وی تاثیر گذار است: اگر در آغوش گرفتن کودک همراه با صحبت کردن با او باشد می تواند تا حدی در قدرت تکلم و شنوایی کودک موثر واقع شود.پدر و مادر عزیز این را بدانید که از نظر علمی میدانیم بچه ای بغلی میشود که با توجه به نیاز روانیش کم بغل شده و به مقدار کم مورد نوازش قرار گرفته است.میدانیم در 14 ماه اول مهمترین موضوع نوزاد امنیت و آرامش اوست پس هر وقت به آغوش شما نیاز داشت او را در آغوش بگیرید و حتی تا آنجا پیش بروید که اگر نیاز شد تمام مدت روز با یک وسیله مخصوص نوزاد او را به بدن خود آویزان کنید تا این نوزاد به آرامش و امنیتی که نیاز دارد برسد و تا وقتی که خودش مایل نبود او را از خود دور نکنید.لذا از زمان تولد تا حدود ۱۴ماهگی میبایست نیاز کودک بلافاصله بلافاصله بلافاصله برطرف شود و به هیچ عنوان موضوع لجبازی یا چیز دیگری مانع از این نخواهد شد که شما به میل کودک عمل کنید…