2777
2789
عنوان

زردی ۱۶نوزاد

243 بازدید | 41 پست

سلام خانوما دخترم۷روزشه امروز بردیم دکتر گفت زردیش ۱۶هست تو خونه زیر دستگاه گذاشتیم نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوب میشه. آروم باش عزیزم. با مهتابی یا دستگاه اوکی میشه.

یعنی میاره پایین؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
انشالله پایین میاد نگران نباشید،جاش گرم نباشه،شیرم زیاد بدید که دفعش زیاد بشه

دستگاهش یه جوره که بغلاش بازه ما هم کنار شوفاژ گذاشتیم سرما نخوره

تا مییتونی بهش شیربده تا دفع کنه زردیشو و مدام زیر دستگاه باشه خوب میشه ان شاالله نی نی جونم🥰💋

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲
خب بزاربن دیگه.‌پسر من یبار دو روز یبار یک روز زیر دستگاه موند

گذاشتیم ولی دستگاه قدیمی آوردن بغلاش بازه 

قطره زردی رو بدی خوبه.. نگران هم نباش..بچه من ۱۵.نیم بود ۲شب زیر دستگاه بود

بله قطره امروز دادیم فردا هم میدیم ولی انگار پس میده