2777
2789
عنوان

زردی ۱۶نوزاد

222 بازدید | 41 پست

سلام خانوما دخترم۷روزشه امروز بردیم دکتر گفت زردیش ۱۶هست تو خونه زیر دستگاه گذاشتیم نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه. آروم باش عزیزم. با مهتابی یا دستگاه اوکی میشه.

یعنی میاره پایین؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
انشالله پایین میاد نگران نباشید،جاش گرم نباشه،شیرم زیاد بدید که دفعش زیاد بشه

دستگاهش یه جوره که بغلاش بازه ما هم کنار شوفاژ گذاشتیم سرما نخوره

تا مییتونی بهش شیربده تا دفع کنه زردیشو و مدام زیر دستگاه باشه خوب میشه ان شاالله نی نی جونم🥰💋

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲
خب بزاربن دیگه.‌پسر من یبار دو روز یبار یک روز زیر دستگاه موند

گذاشتیم ولی دستگاه قدیمی آوردن بغلاش بازه 

دستگاهش یه جوره که بغلاش بازه ما هم کنار شوفاژ گذاشتیم سرما نخوره

اشکال نداره فقط تند تند شیر بده

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
قطره زردی رو بدی خوبه.. نگران هم نباش..بچه من ۱۵.نیم بود ۲شب زیر دستگاه بود

بله قطره امروز دادیم فردا هم میدیم ولی انگار پس میده