2777
2789
عنوان

زردی ۱۶نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست
عین الان منی  بچه منم الان زیر دستگاه ده لامپه زردی داره تا فرداشب باید باشه بعد بریم برای اند ...

الهی؛زردیش چنده؟ما هم ساعت۱گذاشتیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
الهی؛زردیش چنده؟ما هم ساعت۱گذاشتیم

من از دیشب گذاشتم دستگاه پریروز بردمش ۱۴بود تو چهار روزگی دیروز ۱۶بود که گفتن بالاس دستگاه آوردیم ده لامپه ال ای دی اما ربطی نداره باید چشم بند بذاریم من شیر خشک هم دارم ی ذره ی ذره میدم با شیرخودم اما قطره ندادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تند تند باید شیر بدی من پسرم زردیش ۱۸ بود  دو شب بستری شد حتی زمانی که تو دستگاه بود با شیشه ...

دخترم شیشه نمیخوره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
من از دیشب گذاشتم دستگاه پریروز بردمش ۱۴بود تو چهار روزگی دیروز ۱۶بود که گفتن بالاس دستگاه آوردیم ده ...

انشالله خوب میشن

گفتن حداقل دوازده ساعت باید مفید تو دستگاه باشه تا جواب بگیریا حواست باشه ی ساعت ب ی ساعت بیارش بیرون شیرش بده دوباره بذارش چشم بندم اصلا باز نکن تو شیردهی که دوباره شاید نذاره بذاری

از زیرشم بود زود برطرف میشد. تند تند شیر بده. اب جوشیده شده هم بده

داداشم گفته فردا میام خودم سفارش بدم مال دخترش ال ای دی بود می‌گفت خوبه

گفتن حداقل دوازده ساعت باید مفید تو دستگاه باشه تا جواب بگیریا حواست باشه ی ساعت ب ی ساعت بیارش بیرو ...

اره در نمیارم که عادت کنه،گفته دوساعت یه بار شیر بده

خو قطره ک میدین اسهال میشه..دفعش زیاد میشه..زردیش پایین میاد..

اره گفته دو روز دارم میدم

عالیه...پس جای هیچ نگرانی نیس...بزودی زردیش پایین میاد امیدخدا

مرسی عزیزم انشالله