2777
2789
عنوان

مهره ی مار

206 بازدید | 25 پست

دوستان امروز مهمان داشتم .وقتی رفتن یه کیف کوچولوی مثل جا دعایی انگار از تو‌جیبش افتاده بود .من از رو زمین برش داشتم دوتا مهره از داخلش افتاد ..مامانم میگه مهره ماره ..کسی هست درموردش چیزی بدونه  اینکه واقعیه .الکیه ..یا اینکه من بهش دست زدم برام بد نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بد نیس ،اگ اصل باشه واقعیت داره میگن همرات باشه خیلی خوبه 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

😐اگ بگم خالم اینا دارن

ی سریا میگن الکی  

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
😐اگ بگم خالم اینا دارن ی سریا میگن الکی    

زندگیشون چطوره 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

کاش منم داشتم😐😂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
زندگیشون چطوره 

عالیییی

الان 5ساله رفتن ترکیه 

ن ید نمیشه چون کلا دعا داره که به نام یا عقد اون شخص درمیاد گم هم کنه مشکلی نیس ولی شما برگردون بهش

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عالیییی الان 5ساله رفتن ترکیه 

واقعا 

از اول بودن یا بعدا خوب شد اوضاعشون 

اخه دارم تحقیق میکنم ببینم چقدر صحت داره 

واقعا  از اول بودن یا بعدا خوب شد اوضاعشون  اخه دارم تحقیق میکنم ببینم چقدر صحت داره&nbs ...

اره بقران  

ن بابا وقتی مامانم یا فامیل هامون از گذشته خالم اینا میگن اصن اوضاع مالی و... خوبی نداشتن

ولی الان ماشالله خیلی خوب شده

اره بقران     ن بابا وقتی مامانم یا فامیل هامون از گذشته خالم اینا میگن اصن اوضاع مالی و. ...

خدارو هزار مرتبه شکر 

ببخشید زیاد سوال میکنم شما از کجا فهمیدید مهره دارن 

اخه میگن نباید به کسی بگی داری

خدارو هزار مرتبه شکر  ببخشید زیاد سوال میکنم شما از کجا فهمیدید مهره دارن  اخه میگن نبای ...

اهوم

شوهر خالم ب مامانم گفته فک کنم🤔

و اینکه قبل اینکه مثلا ی کاری رو بکنن ک مهم باشه هر کدوم از افردا خانواده اونو گردنش میندازه