2777
2789
عنوان

مهره ی مار

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست

بقیه ک نمیدونن😂😅

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
اهوم شوهر خالم ب مامانم گفته فک کنم🤔 و اینکه قبل اینکه مثلا ی کاری رو بکنن ک مهم باشه هر کدوم از ...

چه جالب پس واقعیت داره 

دوست دارم بخرم ولی به جایی اعتماد ندارم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب پس واقعیت داره  دوست دارم بخرم ولی به جایی اعتماد ندارم

اره من بش اعتقاد دارم

مگه میخرن🤔باید بری پیش یکی تا بت بده یعنی ملایی چیزی

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
اره من بش اعتقاد دارم مگه میخرن🤔باید بری پیش یکی تا بت بده یعنی ملایی چیزی

خوب دیگه باید پول بدیم بگیریم ازشون 

کاش میپرسیدی از کجا خریدن 😥😦

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خوب دیگه باید پول بدیم بگیریم ازشون  کاش میپرسیدی از کجا خریدن 😥😦

😐😂نههه پرسیدن زو ک اصلااا نمیتونم

بده ب صاحبش چون ب نام اونه خیلیا اعتقاد دارن بستگی ب خودت داره

دادم بهش تماس گرفتم گفتم بهش اومد برد ..فقط یکم ترسیدم قیافه اون معره هارو‌دیدم یه چیزای عجیب و‌غریبم روش حک‌شده بود

اره بقران     ن بابا وقتی مامانم یا فامیل هامون از گذشته خالم اینا میگن اصن اوضاع مالی و. ...

چقدر خوب ..ولی فک‌کنم خیلی کم یاب باشه..من الان تو گوگل سرچ‌کردم کلی شماره داده بودن واسه فروش مهره مار..بعید میدونم این اینترنتیا واقعی باشن

چقدر خوب ..ولی فک‌کنم خیلی کم یاب باشه..من الان تو گوگل سرچ‌کردم کلی شماره داده بودن واسه فروش مهره ...

اره

اهوم...

😐😂نههه پرسیدن زو ک اصلااا نمیتونم

😥😥