2777
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 9 پست

سلام.ی سوال دارم.من ۵هفتمه.اطراف نافم دردنیگیره سوزن میزنه.بعصی وقتا ی دردی تو کنرو شکمم میپیچه.و ب واژنم تیر میکشه ول میکنه؟؟؟؟تو استراحتم و شیاف میزارم.علتش چیه؟؟؟؟؟

عزیزم چرا شیاف؟

منم هفته ۵هستم

کی باید بری سونو؟

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمردرد پریودی دارم.دکتر داد گف استراحت کن. هفته ۷میرم سونو.دعام کن 

خونریزی هم داری یا لکه بینی؟

چند روز دیگه میری سونو؟

انشالله به سلامتی

برای منم سونوی قلب نوشته

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
خونریزی هم داری یا لکه بینی؟ چند روز دیگه میری سونو؟ انشالله به سلامتی برای منم سونوی قلب نوشته

ن اصلا هیچی ندارم.

اخر ماه میرم گلم.

ایشالله هردو بسلامتی خبرای خوش بشنویم.این علایم پریودی پدرمو دراورده انقد نفخ دارم 

ن اصلا هیچی ندارم. اخر ماه میرم گلم. ایشالله هردو بسلامتی خبرای خوش بشنویم.این علایم پریودی پدرمو ...

انشالله عزیزم

میایم اینجا خبر خوش میدیم به هم😍😍

منم آخر ماه میرم

منم نفخ زیاد دارم

چیزای باد دار نخور