1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 عنوان بارداری 68 بازدید | 9 پست سلام.ی سوال دارم.من ۵هفتمه.اطراف نافم دردنیگیره سوزن میزنه.بعصی وقتا ی دردی تو کنرو شکمم میپیچه.و ب واژنم تیر میکشه ول میکنه؟؟؟؟تو استراحتم و شیاف میزارم.علتش چیه؟؟؟؟؟ 1400/11/17 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elina1993 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1356 عزیزم چرا شیاف؟منم هفته ۵هستمکی باید بری سونو؟ الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 بزرگ شدن رحم واقعا.مدفوعم شل شده و اسهال.نفخ دارم
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 عزیزم چرا شیاف؟ منم هفته ۵هستم کی باید بری سونو؟ کمردرد پریودی دارم.دکتر داد گف استراحت کن.هفته ۷میرم سونو.دعام کن
elina1993 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1356 کمردرد پریودی دارم.دکتر داد گف استراحت کن. هفته ۷میرم سونو.دعام کن خونریزی هم داری یا لکه بینی؟چند روز دیگه میری سونو؟انشالله به سلامتیبرای منم سونوی قلب نوشته الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 خونریزی هم داری یا لکه بینی؟ چند روز دیگه میری سونو؟ انشالله به سلامتی برای منم سونوی قلب نوشته ن اصلا هیچی ندارم.اخر ماه میرم گلم.ایشالله هردو بسلامتی خبرای خوش بشنویم.این علایم پریودی پدرمو دراورده انقد نفخ دارم
elina1993 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1356 ن اصلا هیچی ندارم. اخر ماه میرم گلم. ایشالله هردو بسلامتی خبرای خوش بشنویم.این علایم پریودی پدرمو ... انشالله عزیزممیایم اینجا خبر خوش میدیم به هم😍😍منم آخر ماه میرممنم نفخ زیاد دارمچیزای باد دار نخور الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 انشالله عزیزم میایم اینجا خبر خوش میدیم به هم😍😍 منم آخر ماه میرم منم نفخ زیاد دارم چیزای باد د ... ایشالله حتما خبرم کن.اره نمیخورم.شکمم باد کرده
fandogh_kocholoo عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 1623 ن اصلا هیچی ندارم. اخر ماه میرم گلم. ایشالله هردو بسلامتی خبرای خوش بشنویم.این علایم پریودی پدرمو ... خوب میشی واسه منم خیلی شدید بود چند هفته بگذره خوب میشه