2777
2789
عنوان

من هیجده ساله

253 بازدید | 34 پست

با درد قلب رفتم دکتر گفت قلبت ضعیف شده باید دارو بخوری اگه دارو جواب نداد باتری:)))) من فقط هیجده سالمه

بدون هیچ زمینه و سابقه ی ارثی

خیلی بدبختم نه؟

پول اینچیزا رو هم ندارم بابام کارگره

باید برم بمیرم گمونم😂

خوب میشی عزیزم دارو هاتو به موقع بخور زیاد حرص و غصه هم نخور

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ان شاالله ک کار ب اونجا نمیکشه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب میشی عزیزم دارو هاتو به موقع بخور زیاد حرص و غصه هم نخور

چطور میشه غصه نخورد😂 واقعا نمیتونم ناراحت نباشم

بیشتر از خودم دلم برا ننه بابام و خواهر برادرام میسوزه

چطور میشه غصه نخورد😂 واقعا نمیتونم ناراحت نباشمبیشتر از خودم دلم برا ننه بابام و خواهر برادرام میسو ...

میدونم نمیشه ولی خب سعی کن خودتو اذیت نکنی :)

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

داروهاتو بخور روحیتو حفظ کن درست میشه

منم یه مشکلی داشتم پنج سال سالی سه چهار بار چهار ساعت تو راه دکتر بودیم ماشین هم نداشتیم دارو ها هم خیلی گرون بود بابام هم ورشکست کرده بود اوضاع داغون بود

آخرین بار رفتم مشهد متوسل شدم بهش بعد که رفتیم دکتر گفت دیگه نیا