2777
2789
عنوان

دعوا‌ با شوهر

414 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها من حدودا سه ماه پیش دادم خیاط لباس بدوزه ولی داره اذیتم می‌کنه لباسمو نمیده (پارچم خیلی گرون قیمته) من امروز خونه مادرم بودم عصر زنگ زدم به خیاط و باهاش دعوام شد بعد از اون شوهرم زنگ زد گفت ب خیاط زنگ زدی گفتم آره شوهرم گفت میگفتی نمی‌خوایم پارچمومو بده پولمونو بده ی عالمه خیاط خوب هست من گفتم آخه برش زده پارو گفت نه غلط کرده دروغ میگه بگو هم پولمونو بده هم پارچمونو‌ بعد من گفتم تو که اینارو بلدی چرا خودت زنگ نمی‌زنی بگی آقا من بودم اینو گفتم گفت حاضر شو بیام دنبالت بریم خونمون گفتم مامانم ی عالمه شام گذاشته ولی نیومد. تو ماشین تا برسیم خونمون داد و هوار زده ک تو اخلاقت خوب نیست و فقط بلدی تیکه بندازی من چیزی نمیگفتم رفتیم خونه گفت شام درست کن من گفتم ب من چ و در اتاق و کوبیدم دوباره عصبی شد زد مجسممو‌ شکست و گفت بلند شو حاضر شو بریم تکلیفتو مشخص کنم اومدیم خونه بابام و باهاشون حرف زدیم  خوانوادم حقو دادن  من و دوتامونو نصیحت کردن شوهرم بحثای کهنه گذشتزو پیش میکشید آخرم بلند شد از مامانم و بابام خدافظی کرد و رفت 

شما باشین چیکار میکنین 

واسه چیزای الکی اوقاتتون تلخ کردین 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی رفت؟

رفتنش برا طلاقه؟

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

چراهمه چیوراست وحسینی گذاشتی کف دستش خودت حضوری میرفتی خیاطی وپارچه روازش پس میگرفتی اون پارچه به قول خودت گرون بوده شوهرشمام هراسان شده که نکنه پسش نده خوب اون پولشوداده بعدش خیاطی زنانه ست شوهرتون چطوربایه زن دهن به دهن بشه

هیچوقت دیگه حال من خوب نمیشه😔
چراهمه چیوراست وحسینی گذاشتی کف دستش خودت حضوری میرفتی خیاطی وپارچه روازش پس میگرفتی اون پارچه به قو ...

واقعا

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅