2777
2789
چند شب پیش مامانم بخاریو کم کرده بود سردم شد لرز کردم از فرراش گلودرد شدید و تب و بدن درد نمیدونم کر ...

استامینوفن برای مواقعی که تب و لرز داشتی بخور دیفین هیدرامین رو هم قرقره کن دمنوش و... زیاد بخور بدن دردت کم تر شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هرکی رو میبینم گرفته میگه خیلی سخته 

برا من حداقل سه چهار هفته شد،خوب نمیشم.. امشب رفتم نوبت عمل بزنم    دکتر شرح علائم شنید ،باز سه هفته تاخیر زد تو نوبت عملم....   اوایل سرفه خشک زیاد  داشتم  اون فراموش کردم بگم.   

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم گلو درد زیاد    مثل گلودرد آزاردهنده کرونا بود .

تب هم داشتم  چند روز بدنم گرم بود ،، خودم فکر میکردم سرما خوردم .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم همین علائم رو داشتم بعلاوه سرفه.. امیکرون بود متاسفانه.. چقد آمار امیکرون زیاد شده 90 درصد مردمو ...

من امشب رفتم نوبت عمل بزنم برا پس فردا،علائم شرح دادم دکتر گفت اومیکرون داری،سه هفته تاخیر زد نوبت عمل رو.. با تاکسی ک اومدم راننده گفت همین امروز حداقل ده نفر گفتن اومیکرون دارند.گفت یکیشان بچه بود 9-10ساله.

جمعه بابام گرفت. امروز یکم بهتره. الان مامانم بدن درد شدید داره. خودمم صبح تهوع و سرگیجه داشتم 

اوه  گفتی سرگیجه،یک روزش بی دلیل سرگیجه شدید داشتم   نمیدونستم اومیکرون،الان ک فکر میکنم همه علائم داشتم.

برا گلو درد زیاد چی بخوریم

پوست انار رو خشک کن بعد آسیابش کن تا پودر بشه بریز تو شیشه بذار تو کابینت هروقت سرما خوردی و گلو درد و سرفه داشتی یه قاشق چایخوری پودر پوست انار به یه کوچولو نمک بریز تو دهانت یا زیر زبونت که زیر زبون بهتره تو دهانت نگه بدار تا بابذاق دهانت آبش جمع بشه بعد یا قورتش بده یا باهاش قرقره کن و تف کن این خیلی خیلی خوبه

طرف ما از قدیم این پوست انار رو دور نمیریختن و باهاش پودر درست میکنن و همینجوری هم میشه قورتش داد بایکمی آب

داروی موثره برا گلو درد

بی توقع مهربان باشیم...
من امشب رفتم نوبت عمل بزنم برا پس فردا،علائم شرح دادم دکتر گفت اومیکرون داری،سه هفته تاخیر زد نوبت ع ...

واقعا معلوم نیست چ ب سر این مملکت داره میاد خدا کسیو گرفتار رخت خواب نکنه 😖😖😖آخرالزمان شده.. انشالله زمین از این همه بیماری پاک بشه و ریشه کن بشه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍