2777
2789

🔶🔸

*تفاوت کرونا و اُمیکرون :*

1⃣ *کرونا*؛ ریه را درگیر میکرد و مأموریت اصلی اش؛ *تجمع بلغم فاسد (آب عفونی) در ریه بود.*

✍ لذا در *کرونا* که از بخور جوش شیرین، و داروها و دمنوش های *گرم و خشک* مانند داروی امام کاظم (ع) ، زنجبیل ، فلفل ، آویشن ، گلپر ، دارچین ، سیر و امثالهم استفاده میشد ...

2⃣ لکن درگیری ریه در *امیکرون* بسیار ناچیز است و مأموریت اصلی امیکرون؛ *خشک کردن و التهاب گلو و لوزه ها می‌باشد.*

✍ لذا در *امیکرون* میبایست از موارد رطوبت بخش ضد عفونی کننده و ضد التهاب؛ مانند  « *آبلیموعسل نمک* » ، « *شربت بنفشه* » ، « *به دانه* » ، « *میو‌ه جات سیب پخته عسل آب سیب عسل شلغم پخته با عسل* » و امثالهم استفاده کرد.

👈 *امیکرون* بیماری بی خطری است که برخلاف کرونا ، کاهش سطح اکسیژن را بهمراه ندارد و با کمی مراقبت های صحیح خانگی ، ظرف دو الی سه روز به پایان می‌رسد.

یکی از بهترین درمان های امیکرون؛ قرقره مداوم «آبلیمو عسل نمک» و خوردن آن می‌باشد . مواظب سلامتی خودتون و خانواده محترم تان باشید ...

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

لطفاً در گروه هایی که عضوید باز نشر دهید ...

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل خانواده خودم و اقوامم و شهرمون امیکرون گرفتن مدارس تعطیل شد 🤕

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

منم باردارم گرفتم باگلودردشروع شد بعد سردرد و بدن درد الان سه روزه البته تست ندادم اما حدس میزنم 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
برای سرفت چی خوردی؟

انواع دم نوش های خانگی هرچی گفتن خوردم گفتن تخم به دم نوش کن بخور.. آب جوش و عسل و آبلیمو.. دمنوش 4 تخمه.. دمنوش آویشن.. دم نوش پونه.. نشاسته خارجی.. دم نوش عناب.. دکتر رفتم سوزن هم زدم ولی اصلا خوب نشدم13 روزه سرفه میکنم😖

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

من رفتم نوبت عمل بگیرم،، شرح حال دادم ب دکتر،گفت علائم اومیکرون داری   و نوبت عمل رو سه هفته تاخیر انداخت     ،علائم من  = آبریزش بینی شدید   عطسه زیاد  چشایی بویایی ندارم ،با پوزش ترشحات پشت حلق زیاد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

برای سرفه شربت دیفن هیدرامین،روتارین، جوشانده گل بنفشه و گل پنیرک، 

دوسه تاانجیرخشک و سه چهارتا عناب و کمی برگ آویشن بجوشونین بعدازصافی رد کنین اینم خیلی خیلی خوبه

بی توقع مهربان باشیم...
🔶🔸 *تفاوت کرونا و اُمیکرون :* 1⃣ *کرونا*؛ ریه را درگیر میکرد و مأموریت اصلی اش؛ *تجمع بلغم ...

مرسی

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

چند شب پیش مامانم بخاریو کم کرده بود سردم شد لرز کردم از فرراش گلودرد شدید و تب و بدن درد نمیدونم کرونا دارم یا سرما خوردم دارو بدون نسخه داروخونه چیا میدن ؟ پزشک خانواده های شهرمون اعتصاب کردن نمیتونم برم دکتر فعلا دیفن هیدرامین و ادالت کلد گرفتم 

هیچکس درخواست دوستی نده 

عزیزم دوره ی سختش ۷ روزه هست ولی تقریبا بعد ۲ هفته کاملا خوب میشی ولی سختی و اذیتش ینی تب و لرز گلو درد گوش درد و اسهال و استفراغ ک جزو علائم سختش هست در ۷ روز اول هست)البته هر شخص برخی از این علائم را دارد و دلیل بر این نیست ک همه رو داشته باشید )

تب ولرز بدن د د تهوه گلو درد

منم گلو درد زیاد    مثل گلودرد آزاردهنده کرونا بود .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
والا هرکی رو میبینم گرفته میگه خیلی سخته 

نه در حد سرما خوردگیه 

و اونایی که میگن بدتره بخاطر اینکه مراعات نمیکنن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒