2777
2789

🔶🔸

*تفاوت کرونا و اُمیکرون :*

1⃣ *کرونا*؛ ریه را درگیر میکرد و مأموریت اصلی اش؛ *تجمع بلغم فاسد (آب عفونی) در ریه بود.*

✍ لذا در *کرونا* که از بخور جوش شیرین، و داروها و دمنوش های *گرم و خشک* مانند داروی امام کاظم (ع) ، زنجبیل ، فلفل ، آویشن ، گلپر ، دارچین ، سیر و امثالهم استفاده میشد ...

2⃣ لکن درگیری ریه در *امیکرون* بسیار ناچیز است و مأموریت اصلی امیکرون؛ *خشک کردن و التهاب گلو و لوزه ها می‌باشد.*

✍ لذا در *امیکرون* میبایست از موارد رطوبت بخش ضد عفونی کننده و ضد التهاب؛ مانند  « *آبلیموعسل نمک* » ، « *شربت بنفشه* » ، « *به دانه* » ، « *میو‌ه جات سیب پخته عسل آب سیب عسل شلغم پخته با عسل* » و امثالهم استفاده کرد.

👈 *امیکرون* بیماری بی خطری است که برخلاف کرونا ، کاهش سطح اکسیژن را بهمراه ندارد و با کمی مراقبت های صحیح خانگی ، ظرف دو الی سه روز به پایان می‌رسد.

یکی از بهترین درمان های امیکرون؛ قرقره مداوم «آبلیمو عسل نمک» و خوردن آن می‌باشد . مواظب سلامتی خودتون و خانواده محترم تان باشید ...

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

لطفاً در گروه هایی که عضوید باز نشر دهید ...

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کل خانواده خودم و اقوامم و شهرمون امیکرون گرفتن مدارس تعطیل شد 🤕

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

منم باردارم گرفتم باگلودردشروع شد بعد سردرد و بدن درد الان سه روزه البته تست ندادم اما حدس میزنم 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
برای سرفت چی خوردی؟

انواع دم نوش های خانگی هرچی گفتن خوردم گفتن تخم به دم نوش کن بخور.. آب جوش و عسل و آبلیمو.. دمنوش 4 تخمه.. دمنوش آویشن.. دم نوش پونه.. نشاسته خارجی.. دم نوش عناب.. دکتر رفتم سوزن هم زدم ولی اصلا خوب نشدم13 روزه سرفه میکنم😖

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

من رفتم نوبت عمل بگیرم،، شرح حال دادم ب دکتر،گفت علائم اومیکرون داری   و نوبت عمل رو سه هفته تاخیر انداخت     ،علائم من  = آبریزش بینی شدید   عطسه زیاد  چشایی بویایی ندارم ،با پوزش ترشحات پشت حلق زیاد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

برای سرفه شربت دیفن هیدرامین،روتارین، جوشانده گل بنفشه و گل پنیرک، 

دوسه تاانجیرخشک و سه چهارتا عناب و کمی برگ آویشن بجوشونین بعدازصافی رد کنین اینم خیلی خیلی خوبه

بی توقع مهربان باشیم...
🔶🔸 *تفاوت کرونا و اُمیکرون :* 1⃣ *کرونا*؛ ریه را درگیر میکرد و مأموریت اصلی اش؛ *تجمع بلغم ...

مرسی

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

چند شب پیش مامانم بخاریو کم کرده بود سردم شد لرز کردم از فرراش گلودرد شدید و تب و بدن درد نمیدونم کرونا دارم یا سرما خوردم دارو بدون نسخه داروخونه چیا میدن ؟ پزشک خانواده های شهرمون اعتصاب کردن نمیتونم برم دکتر فعلا دیفن هیدرامین و ادالت کلد گرفتم 

هیچکس درخواست دوستی نده 

عزیزم دوره ی سختش ۷ روزه هست ولی تقریبا بعد ۲ هفته کاملا خوب میشی ولی سختی و اذیتش ینی تب و لرز گلو درد گوش درد و اسهال و استفراغ ک جزو علائم سختش هست در ۷ روز اول هست)البته هر شخص برخی از این علائم را دارد و دلیل بر این نیست ک همه رو داشته باشید )

تب ولرز بدن د د تهوه گلو درد

منم گلو درد زیاد    مثل گلودرد آزاردهنده کرونا بود .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
والا هرکی رو میبینم گرفته میگه خیلی سخته 

نه در حد سرما خوردگیه 

و اونایی که میگن بدتره بخاطر اینکه مراعات نمیکنن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒