2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبلیغات مثل لباس خیلی میخرن مخصوصا پوشاک بچگانه

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

والا منکه بجز دوستو آشنا فقط پیجای فروش لباس و چنتام پیج که تاک شو میزارن فالو دارم 

این روزا عکس و فیلم از خودت بزاری و بری تو حواشی درامد فوق العاده ای داره! من فالوشون نمیکنم ولی اطرافیان اکثرا فالو میکنن.. 

من آموزش خیاطی و بافتنی و اینجور چیزا علاقه دارم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
نه بابا اونجوری نه 

بیشترین درامد رو اونا دارن بقییه اشون درامد انچنانی ندارن مگه پیجای قدیمی.. الان دیگه سخت میشه پیجی بزنه ک فالوور و بازدید حسابی بگیره مگه خیلی پول تبلیغ بدی.. 

آهان مثل پریسا و سرنا؟  اگر میخوای از اینکارا بکنی باید بگم اولاش خوب مبگبره بعدش دیگه همرنگ م ...

نه من صدام خوبه مثلا روی ویدیو ها و عکس ها شعر و حرف های خوب میزنن 

منظورم اونه 

یا مثلا یه پیج پر از مد لباس مجلسی مانتو .....

سلام