2777
2789
من خودم از آدم هایی که پولدارن ولی تو خرج کردن خساست به خرج میدن خوشم نمیاد این نامزدت که میگی اینجو ...

خخواستگار هست. بابا ساخت و ساز دارن خونه تو بهترین نقطه شهر باغ  ویلا زمین باغ شازی همه چی ولی جونش درمیره خرج کنه و اصرار داره هر شب رستوران لوکس بریم😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم تو پسری نامزدت دختره یا دختری نامزدت پسره گیج شدم💔😐🤣🤣

بخدا انگار من میخوام زن بگیرم 😂. یچی جالب تر‌بگم . ماشین من دناپلاس هست. سوار ماشین من میشه میگه اه این چیه. اتومات نیست بدرد نمیخوره عوضش کن حالا خودش ماشینش النترا بوده فروخته واسه ساخت و ساز الان ۲۰۶ زیر پاش. پشمام😐😐😐

قضیه چیه ؟ بگو از اول با جزئیات 🤣

پیام داده آرمی هسی میگم آره میگه خدایا شکرت واییی خیلی خوشحالم تلبعتذهت🤣🤣🤣🤣میگم چرا میگه تو رو پیدا کردم الان میگه بایست کیه و از این چیزا 

پیام داده آرمی هسی میگم آره میگه خدایا شکرت واییی خیلی خوشحالم تلبعتذهت🤣🤣🤣🤣میگم چرا میگه تو رو پ ...

آرمی چییه؟ جنس؟ ادمه؟ من هنوز نفهمیدم🤣 عامو حرف زدنتون تو حلقم.  مثل آدم ترجمه کن بفهمم