2821
2789
من خودم از آدم هایی که پولدارن ولی تو خرج کردن خساست به خرج میدن خوشم نمیاد این نامزدت که میگی اینجو ...

خخواستگار هست. بابا ساخت و ساز دارن خونه تو بهترین نقطه شهر باغ  ویلا زمین باغ شازی همه چی ولی جونش درمیره خرج کنه و اصرار داره هر شب رستوران لوکس بریم😐

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میگم تو پسری نامزدت دختره یا دختری نامزدت پسره گیج شدم💔😐🤣🤣

بخدا انگار من میخوام زن بگیرم 😂. یچی جالب تر‌بگم . ماشین من دناپلاس هست. سوار ماشین من میشه میگه اه این چیه. اتومات نیست بدرد نمیخوره عوضش کن حالا خودش ماشینش النترا بوده فروخته واسه ساخت و ساز الان ۲۰۶ زیر پاش. پشمام😐😐😐

قضیه چیه ؟ بگو از اول با جزئیات 🤣

پیام داده آرمی هسی میگم آره میگه خدایا شکرت واییی خیلی خوشحالم تلبعتذهت🤣🤣🤣🤣میگم چرا میگه تو رو پیدا کردم الان میگه بایست کیه و از این چیزا 

پیام داده آرمی هسی میگم آره میگه خدایا شکرت واییی خیلی خوشحالم تلبعتذهت🤣🤣🤣🤣میگم چرا میگه تو رو پ ...

آرمی چییه؟ جنس؟ ادمه؟ من هنوز نفهمیدم🤣 عامو حرف زدنتون تو حلقم.  مثل آدم ترجمه کن بفهمم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز