2777
2789
عنوان

رفتار با فک و فامیل بی منطق

247 بازدید | 17 پست

سلام میشه راهنماییم کنید چطور با یک مشت ادم بی منطب و پفیوز رفتار کنم 

هر روز بی ادبیشون بیشتر میشه 

از لحاظ شخصی نه کلا خود خواه و مغرور و ... هستن نمیخوام جلوشون کم ببارم بگید که بتونم از خودم دفاع کنم و جرعت نکنن از محدوده خودشون بیشتر نرن

چرا رفت وآمدتو کم نمیکنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار منم بگم

بخدا از حرص دارم‌میمیرم

بابام که فوت کرد عروس خواهرم و پسر خواهرم فقط یک بار‌موقع خاکسپاری اومدن.. دیگه تو هیچ مراسمی شرکت نکردن

خیلی ازشون متنفرم

برن گم شن ، من که دیگه نمی شناسمشون

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
کمتر شده ولی واس بعضی مراسمات که باید برم چی ؟!😒

فک کن اصن نمیبینیشون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیرم  خدا رحمت کنن ایشون رو  ناراحت شدم 😢

فدات خدا اموات شما رو بیامرزه

خیلی بی احترامی کردن. من حتی با خواهرم هن سر سنگین شدم دیگه،  اونا هم دیگه برام تموم شدن.

دختر همین خواهرم‌مثلا دکتر هست و عضو هیات علمی.

در حالیکه پدرم دو هفته بود فوت شده بود و اون یکی خواهرم کرونا داشت و تو بیمارستان بود، برای این عروس بیشعور مهمونی پاگشا  داد. به خدا شرم دارم بگم که اینا خانواده من هستن

خیلی ازشون دلگیرم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
فدات خدا اموات شما رو بیامرزه خیلی بی احترامی کردن. من حتی با خواهرم هن سر سنگین شدم دیگه،  او ...

خدابیامرزتشون ولی اوناخودشونم صاحب عزابودن به شمابی احترامی نکردن به خودشون ومادرشون بی احترامی کردن فقط رفت وآمدتونو کم کنید کسی که به مادرش احترام نمیزاره بهتره ازش انتظاری نداشته باشین ولش کنین به حال خودش

بذار منم بگم بخدا از حرص دارم‌میمیرم بابام که فوت کرد عروس خواهرم و پسر خواهرم فقط یک بار‌موقع خاک ...

حرص نداره که عزیزم خدا تلافی روبراچی گذاشته 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم