2777
2789

قطعا مدرن

چه دلیلی ساده تر و مهم تر از اینکه طب سنتی مال زمان ابوعلی سیناست و ما الان در قرن ۲۱ کلی پیشرفت علمی داشتیم

نه که طب سنتی بد باشه.ولی اکثرا شبه علمه و هرگز جای طب مدرن رو نمیگیرع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا مدرن

چون علم پزشکی داره

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤

سنتی 

چون طب مدرن فقط برای درمان بیماریهاست 

ولی طب سنتی برای کل سبک زندگیت حرف داره تا دچار بیماری ها نشی و زندگی سالمی داشته باشی من خودم طرفدار طب سنتی ام و چندین ساله خداروشکر دارم ازش استفاده میکنم و ضرری هم ندیدم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

طب سنتی. چون برای بیماری دنبال ریشه و علت بیماری میگرده و اول سعی میکنه با تغذیه و اصلاح سبک زندگی بیماری رو درمان کنه.

)طب سنتی با عطاری و این داروهای عجیب غریبی که میدن فرق داره) 

💅🏻💋💄👡👜👑💍👒💎

من سنتی بنظرم 

مواردی بود که با چندین سال پیگیری طب مدرن بهتر که نشد بدترهم شد اما با طب سنتی نتیجه گرفتم الحمدلله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
قطعا مدرن چه دلیلی ساده تر و مهم تر از اینکه طب سنتی مال زمان ابوعلی سیناست و ما الان در قرن ۲۱ کلی ...

با اجازتون کتابِ همون ابوعلی سینا الان تدریس میشه و پایه علم هستش.

💅🏻💋💄👡👜👑💍👒💎

طب مدرن همین رو برات بگم که من چند ماه دل درد داشتم و هر چی طب سنتی بود زیر و رو کردم و همه رو انجام دادم همه اش دردم رو بیشتر میکرد که کمتر نمی کرد منم رفتم یه دکتر که برای سونو نوشت معلوم شد کلی عفونت جمع شده تو لگنم و با داروهای مدرن خوب شدم

هیچ‌کدوم فقط نبات داغ😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡