2777
2789
عنوان

امشب تولدمه...

279 بازدید | 49 پست

امشب شب تولدمه و میشم 28 ساله. تنها تو اتاقم سرکار نشستم و خودم مشغول میکنم به چیزی فکر نکنم چیزی که میخواستیم رو خدا بهمون داد شکر که هرسال خودش سوپرایزمون میکنه...فقط تولد شوهرم مهر بود اون موقع ما یه دعوایی کرده بودیم نزدیک یک ماه بود حرف نمیزدیم حتی براش تولد گرفتم محلم نداد اذیتم کرد هرکاری میکنم اون موقع یادم نیاد ولی میاد دو سه بار تصمیم داشتم کلا گوشیم خاموش کنم برای این چند روز نکردم.همش یه حالت ناراحتی دپرسی میاد تو ذهنم گریه ام میگیره

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درکت میکنم . منم با همسرم بحثمون میشیم گریه هم کنم بام حرف نمیزنه فقط اخم میکنه😐

تولدت مبارک😍🌹

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
من دقیق متوجه نشدم الان تو تولد برای همسرت نگرفتی نگرانی اون تلافی کنه و برات نگیره

تولد گرفتم محل نداد بیشتر دعوا کرد اذیتم کرد الان سر تولد خودم اون ماجرا یادم میاد

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
من دقیق متوجه نشدم الان تو تولد برای همسرت نگرفتی نگرانی اون تلافی کنه و برات نگیره

اسی میگه تولد گرفت براش شوهره محلش نداد😔

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
من همیشه روز تولدم ناراحتم همیشه هم‌همون روز ی اتفاقی میوفته گریه میکنم

دقیقا منم روز تولدم عزیزترین کسم از دستم رفت 

روزای تولدم سیاه میپوشم تولدی هم ندارم😄

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
منم درکت میکنم . منم با همسرم بحثمون میشیم گریه هم کنم بام حرف نمیزنه فقط اخم میکنه😐 تولدت مبار ...

مرسی عزیزم  

چه جالب امشب تولد دختر منم هست،دخترم میشه دو ساله ولی اصلا حال تولد گرفتن براش ندارم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
دقیقا منم روز تولدم عزیزترین کسم از دستم رفت  روزای تولدم سیاه میپوشم تولدی هم ندارم😄

آره بابا همه همینیم نی نی سایتیا از دم تنها و بدبختن😂

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
دقیقا منم روز تولدم عزیزترین کسم از دستم رفت  روزای تولدم سیاه میپوشم تولدی هم ندارم😄

بمیرم برات 😥

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز