2789
عنوان

زگیل تناسلی

297 بازدید | 20 پست

اگ زائده ای باشه مث زگیل ک با دست کنده بشه 

و خون ازش بیاد 

و چن روزم گذشته باشه دیگ اضاف نشده باشه 

ینی اون زگیله؟

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
پاپ اسمیر بده با شخصی رابطه داشتی که فکر میکنی داشته؟

ن ولی لیزر زیاد میرم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن ولی لیزر زیاد میرم 

احتمالا از همونه گلم برو سرچ کن فرق زگیل وگوشت اضافه دونمونه دیگه اسمش یادم نیست احتمالا اوناس چون زگیل فرق داره منم اینجور بودم جالبه من مامانم واجیم سه تامون من از ترس مردم آزمایش پاپ اسمیر همه چی انجام دادم حتی دکترا هم شک داشتن دکتر پوست گفت کی بهت گفت زگیله گوشت اضافس حالت آویز بود بعدشم با داروی سوزندن 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
احتمالا از همونه گلم برو سرچ کن فرق زگیل وگوشت اضافه دونمونه دیگه اسمش یادم نیست احتمالا اوناس چون ز ...

من هالا بهتر شدم دوهفته فقط گریه میکردم .الانم داغونم.رفتم دکتر زنان گفتم ازمایش بنویس گفت برو پیش دکتر پوست .نرفتم هنوز.نه سوزش دارن ن درد راحت با دست تکون میخورن.میشه ب یه طرف خوابوندشون باز به ی طرف دیگ 

من هالا بهتر شدم دوهفته فقط گریه میکردم .الانم داغونم.رفتم دکتر زنان گفتم ازمایش بنویس گفت برو پیش د ...

خودش نیست نگران نباش ولی بازم ازمایشا رو انجام بده واسه احتیاط خیالت راحت بشه سرچ کن گوگل فرق زگیل وبقیش  حتی عکساش میبینی این نیست مال من آجیم مامانم همیطور بود مگه میشه سه نفری زگیل وا

خودش نیست نگران نباش ولی بازم ازمایشا رو انجام بده واسه احتیاط خیالت راحت بشه سرچ کن گوگل فرق زگیل و ...

خداروشکر از شما نبوده.ان شالله از منم نباشه.سرچ کردم ی سریش  زده‌بود زگیل ی‌سری پاپول‌مرواریدی 

ولی شباهتاشون زیاده باهم 

سخته تشخیص فرقشون 

درکت میکنم من چهار دختر زنان رفتم فقط یکیش حالمو بد کرد خدا میدونه چقد گریه کردم از دکتر ک زدم بیرون داخل خیابون گریه شهرستان پیش مامانم بودم عروسی آجیم بود کاراشو انجام مبدادم زنگ زدم شوهرم گفت بابا اونجارو ول کن بهترین دکترا اینجان  تو چرا ترسیدی آروم شدم اومدم شهرمون همه کارا  انجام دادم ولی بازم ترسیدم 

خداروشکر از شما نبوده.ان شالله از منم نباشه.سرچ کردم ی سریش  زده‌بود زگیل ی‌سری پاپول‌مرواریدی& ...

اره واسه همین خیلیا شک دارن دکتر پوست هم برو مطمعنم خودش نیست نگران نباش گلم ترس به دلت راه نده 

درکت میکنم من چهار دختر زنان رفتم فقط یکیش حالمو بد کرد خدا میدونه چقد گریه کردم از دکتر ک زدم بیرون ...

اره ی سری دکترا خیلی بد میترسونن آدمو.بعد ازشما زائده ها رفت یا همونجور هستن؟

اره واسه همین خیلیا شک دارن دکتر پوست هم برو مطمعنم خودش نیست نگران نباش گلم ترس به دلت راه نده  ...

توکل بخدا💐مرسی گلم وقت گذاشتی ج دادی

اره ی سری دکترا خیلی بد میترسونن آدمو.بعد ازشما زائده ها رفت یا همونجور هستن؟

یه دونه بودسوزندن بعد از چن روز افتاد پماد هم زدم جاش هم نموند 

انءشالله چیزی نیست بی‌خبرم نزار توکلت بخدا برات دعا میکنم

مرسی مهربون😍💐چشم