2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 20 پست

بخاطر حرفایی که زدی برو توبه کن شاید خدا قبول کنه خیلیییی متاسف شذم برات واقعا متاسف شدم 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
مرسی مهربون😍💐چشم 

ایشالله خدا سرطان رحم بهت نده یاسرطان زگیل تناسلی

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر حرفایی که زدی برو توبه کن شاید خدا قبول کنه خیلیییی متاسف شذم برات واقعا متاسف شدم 

😐🤣بابا الان اگ ی خانوم تاپیک بزنه من متآهلم و بایکی دیگ در ارتباطم شما جوابشو چی میدی؟

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
من هالا بهتر شدم دوهفته فقط گریه میکردم .الانم داغونم.رفتم دکتر زنان گفتم ازمایش بنویس گفت برو پیش د ...

گریه کن شاید خدا بخاطر دلسنگیت ببخشدت 

ایشالله خدا سرطان رحم بهت نده یاسرطان زگیل تناسلی

نه عزیزم نبود رفتم دکتر پوست پاپول تناسلی بود 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
گریه کن شاید خدا بخاطر دلسنگیت ببخشدت 

رو به قبله لطفآ🤣جماعت حزب باد