2777
2789
عنوان

عشقم رفت

1116 بازدید | 30 پست

سلام من با یه اقایی چار پنج ماهی میشد باهم بودیم تا اینکه خانوادش فرستاد خاستکاری منتهی قبل من خواهان دختر اقوامشون بود ولی خاستگاری میرفت قبول نمیکرد دختره الان که اومد اوتا زنگ زدن اگه میخواید بیاید خاستگاری و عشقم میگه چون به خانوادم گفتی دوستیم دیگه نمیخوان اما من میخوام ولی دیگه نمیتونم قانعشون کنم و میگن فامیل بهتره و همه چی بهم زد نظرتون چیه هنوز ا‌ون دختر میخواد یا خانوادش واقعا نمیخوان؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لقمه میپیچدی براش میدادی دستش گشنش نشه برگرده

ما ۱۰ سال با یارو باشیم تازه بهش میگیم دوس پسر

سر ۴ ماه بهش گفتی عشق؟

زپلشک

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
رو ۵ ماه عشقت شد؟؟؟؟؟ ما روانشناسا میگیم تازه بعد ۶ ماه بهش اعتماد کنید چجوری عاشقش بودی

عشق که نه اما خوب گزینه ایی بود که مطابق معیارهام بوو و باهم خیلیییییی خوب بودیم یهو همه چی بهم خورد

عشق که نه اما خوب گزینه ایی بود که مطابق معیارهام بوو و باهم خیلیییییی خوب بودیم یهو همه چی بهم خورد

والاع بخدا ته ازدواج هیچی نیس خودتونو به آب و آتیش نزنین تمام.

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
مطمئن باش خوبی در کارنبوده تمام تظاهر بوده وگرنه خراب نمیشد

یعنی همش دروغ بود واسم خاستگار اومد گریه میکرد قبول نکنم و منو با خانوادش اشنا کرد.. یعنی همش الکی بود در ضمن من ۲۶ سالمه و ایشون ۲۷

بیخیال باش نسبت به این قضیه بشینی شب و روز فک کنی که اونو دوس داشت یا ن . به این فک کن که این ادم زندگی نبود نمیتونی یه عمر بهش تکیه کنی کسایی که شل کن سفت کن دارم ادم مورد اعتمادی میستن ممکنه سر عر مسئله ای بلغزن ناراحت نباش لیاقت نداشته . توهم مطمئن باش زندگی اصن شوخی نیست باید درست انتخاب کنی همچین چیزایی که گفتی ازش نه خانوادش نه خودش مورد اعتمادبرای یک عمر زندگی نیستن 

یعنی همش دروغ بود واسم خاستگار اومد گریه میکرد قبول نکنم و منو با خانوادش اشنا کرد.. یعنی همش الکی ب ...

بله همش دروغ بوده وقتی سرگرمیت رو زود ازت بهان بگیرن گریه میکنی من این اثارو نمیشناسم ولی ادمایی رو دیدم که خانم نیگفته بخاطر من بستری شده بیمارستان زنک میزده گدیه پیکرده جلو در خونه میشسته تا من نگاش کنم سر چند ماه خیانت دیده بودن به مردا بعد ۶ ماه میشه اعتماد کرد اونم زوده ولی قابل باورتره 

یعنی همش دروغ بود واسم خاستگار اومد گریه میکرد قبول نکنم و منو با خانوادش اشنا کرد.. یعنی همش الکی ب ...

خانومی کسایی که زود وابسته میشن ادمای لحظه ای هستن توروخدا اینقداگر راحت احساساتتون رو ندید  بخدا یه همسر با قیافه معمولی با اوضاع معمولی خیلی بهتره. والا خودمم قبلا اینارو درک نمیکردک واقعیت زندگی چیز دیگس