2777
2789
عنوان

عشقم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 30 پست
یعنی همش دروغ بود واسم خاستگار اومد گریه میکرد قبول نکنم و منو با خانوادش اشنا کرد.. یعنی همش الکی ب ...

شاید احساساتش اونقدرا قوی نبوده که اگه بود الان نمیرفت

یه توکه پا، پیج لباسم7panda_shop 🌸 غرفه سایت باسلام https://basalam.com/7panda_shop

فکرشو نکن بهتر از اون میاد سراغت 

ولی اگه یوقت برگشت خودتو سبک نکنی چون هرچقدر هم خانوادش نمیخاستن این نباید کوتاه میومد بعدشم اگه واقعا خانوادش راضی نبودن نمیومدن جلو پس همش الکیه

میشه برای مادر شدنم به درگاه خداوند دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همش دروغ بوده وقتی سرگرمیت رو زود ازت بهان بگیرن گریه میکنی من این اثارو نمیشناسم ولی ادمایی رو ...

من خودم اشتباه کردم اعتماد کردم اما فکر نمیکردم دروغ بگه در حدی که خانوادش چند جلسه اومدن اما خوب اون دختر اقوامشون از ظر سطح مالی از ما خیلی بالاتر بودن

فکرشو نکن بهتر از اون میاد سراغت  ولی اگه یوقت برگشت خودتو سبک نکنی چون هرچقدر هم خانوادش نمیخ ...

نه قبلا خواهرش گفت میگم دوستمه بعد زد زیرش خواهره جلو خانواده که من فقط یکی دوبار دیدمش نمیشناسمش

من خودم اشتباه کردم اعتماد کردم اما فکر نمیکردم دروغ بگه در حدی که خانوادش چند جلسه اومدن اما خوب او ...

ادمایی که طرز تفکرشون پول هست نه شخصیت رو فقط باید بهشون بگی برو به سلامت 

ادمایی که طرز تفکرشون پول هست نه شخصیت رو فقط باید بهشون بگی برو به سلامت 

واقعا هم خودش از نظر ظاهری خیلی خیلی از من پایینتره چه چهره چه استایل اون دختر خانوم هم همیظور اما خوب واقعا مشخصه فقط ملاک پوله

نه دیگه بر نمیگرده چون میدونه گزینه دیگه ایی داره

بهتر 

اون خانواده که اینقدربراشون مهم بوده جزییات بعدهابه مشکل میخوردید خانوادش احیانا از زمان قاجار نبودن 

بهتر  اون خانواده که اینقدربراشون مهم بوده جزییات بعدهابه مشکل میخوردید خانوادش احیانا از زمان ...

واقعا هم پیاما خواهر محترمش که بزرگترشه دیدم براش نوشته الان بات دوسته شاید قبل توام بوده مگ میدونی کلا بدبینش کردن نسبت بهم و ترس انداختن به دلش که شاسد با کسی بودم

واقعا هم خودش از نظر ظاهری خیلی خیلی از من پایینتره چه چهره چه استایل اون دختر خانوم هم همیظور اما خ ...

میفهمم که الان حس درموندگی داری طبیعیه اما بشین برای حست وقتت و انرژیت سوگواری کن و خلاص چرا باید بیشتر ازاین برای یه آدم اشتباهی انرژی خرج کنی خودت رو درحد اون پایین نیار و ازاین به بعد سعی کن وابسته نشی انقدر زود رها کنی آدمارو دیر اعتماد کنی ادما رو به اندازه ی خودت بالا نکشی که ازت سواستفاده ی احساسی شه خودت رو دوست داشته باش هیچ آدمی ارزش این رو نداره روحت رو درگیرش کنی بخدا بسپار و مطیعش باش هیچ وقت برات بد نمیخاد همین امروز با طلوع افتاب اون ادم و لحظه های گذشتتو تو تاریکی دفن کن و نور الهی دو به قلبت راه بده تا التیام پیدا کنی

واقعا هم پیاما خواهر محترمش که بزرگترشه دیدم براش نوشته الان بات دوسته شاید قبل توام بوده مگ میدونی ...

خاک برسرشون بهتر از فردا تقی به توقی میخورد به روت میاوردن که دوس بودید 

میفهمم که الان حس درموندگی داری طبیعیه اما بشین برای حست وقتت و انرژیت سوگواری کن و خلاص چرا باید بی ...

ممنون از حرفای زیباتون اما ادم برا سادگیش افسوس میخوره و ترحمش به ادما

خاک برسرشون بهتر از فردا تقی به توقی میخورد به روت میاوردن که دوس بودید 

خوب دوست بودیم نمیدونم مشکلش کجاست خوب اونم قصدمون از اولش اشنایی برا ازدواج بود اصلا اما خوب انگا شکاک و بد دلن و فکر میکنن هرکس ایطو اشنا میشه حتما ادم درستی نیس و قبلش با صدتا بوده