سلام من با یه اقایی چار پنج ماهی میشد باهم بودیم تا اینکه خانوادش فرستاد خاستکاری منتهی قبل من خواهان دختر اقوامشون بود ولی خاستگاری میرفت قبول نمیکرد دختره الان که اومد اوتا زنگ زدن اگه میخواید بیاید خاستگاری و عشقم میگه چون به خانوادم گفتی دوستیم دیگه نمیخوان اما من میخوام ولی دیگه نمیتونم قانعشون کنم و میگن فامیل بهتره و همه چی بهم زد نظرتون چیه هنوز اون دختر میخواد یا خانوادش واقعا نمیخوان؟
بله همش دروغ بوده وقتی سرگرمیت رو زود ازت بهان بگیرن گریه میکنی من این اثارو نمیشناسم ولی ادمایی رو ...
من خودم اشتباه کردم اعتماد کردم اما فکر نمیکردم دروغ بگه در حدی که خانوادش چند جلسه اومدن اما خوب اون دختر اقوامشون از ظر سطح مالی از ما خیلی بالاتر بودن
بهتر اون خانواده که اینقدربراشون مهم بوده جزییات بعدهابه مشکل میخوردید خانوادش احیانا از زمان ...
واقعا هم پیاما خواهر محترمش که بزرگترشه دیدم براش نوشته الان بات دوسته شاید قبل توام بوده مگ میدونی کلا بدبینش کردن نسبت بهم و ترس انداختن به دلش که شاسد با کسی بودم
واقعا هم خودش از نظر ظاهری خیلی خیلی از من پایینتره چه چهره چه استایل اون دختر خانوم هم همیظور اما خ ...
میفهمم که الان حس درموندگی داری طبیعیه اما بشین برای حست وقتت و انرژیت سوگواری کن و خلاص چرا باید بیشتر ازاین برای یه آدم اشتباهی انرژی خرج کنی خودت رو درحد اون پایین نیار و ازاین به بعد سعی کن وابسته نشی انقدر زود رها کنی آدمارو دیر اعتماد کنی ادما رو به اندازه ی خودت بالا نکشی که ازت سواستفاده ی احساسی شه خودت رو دوست داشته باش هیچ آدمی ارزش این رو نداره روحت رو درگیرش کنی بخدا بسپار و مطیعش باش هیچ وقت برات بد نمیخاد همین امروز با طلوع افتاب اون ادم و لحظه های گذشتتو تو تاریکی دفن کن و نور الهی دو به قلبت راه بده تا التیام پیدا کنی
خاک برسرشون بهتر از فردا تقی به توقی میخورد به روت میاوردن که دوس بودید
خوب دوست بودیم نمیدونم مشکلش کجاست خوب اونم قصدمون از اولش اشنایی برا ازدواج بود اصلا اما خوب انگا شکاک و بد دلن و فکر میکنن هرکس ایطو اشنا میشه حتما ادم درستی نیس و قبلش با صدتا بوده