2777
2789
نه دیگ وقتی بهش گفتی ک درگیر بودی و اینا  سین کرده جواب نداده فعلا چیزی نگو صبر کن ببین چکار ...

خب من بهش گفتم که من خودم این دوروز درگیر بورم ولی بااین وجود نگران و بفکرت بودم.بدگفتم بنظرت؟پررو نمیشع بااین حرفم؟🤣🤣

عزیزم برای خواستگاری هم شناخت لازمه بدون هیچی که نمیشه

بالاخره شناخت هم راه و روش خودشو داره و حداقلش بایستی خانواده ها در جریان باشن

بالاخره خواستگاری رفتن و اطلاع خانواده ها خیلی ارزشمندتره برای شخصیت و جایگاه خانم

هر چند ایت نظر منه شاید بعضیا با دوستیهای خارج از عرف و کوچه و بازار مشکلی نداشته باشن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره دقیقا، همین گیر دادناس که دورش کرده نه خوب گفتی، فعلا تا خودش پیام نداده و اینا دیگ هیچی نگو م ...

چیکارکنم دوباره خوب شه.چون برام مهم بودگیر میدادم.باشه گلم

دیگه هیچوقت پیام نمیدادم تا وقتی که خودش بیاد طرفم  جوری رفتار میکنم که بفهمه نبودش برام مهم ن ...

الان بهش گفتم من دوروز باوجودگرفتاری خودم بفکرت بودم بدگفتم؟درمقابل سردشدنش چیکارکنم خوب شه دوباره خیلی دورشده ازم

امیدوارم🤣🤣چیکارکنم دوباره مثل قبل شه

فعلا ک بنظرم هیچکار باید منتظر اون باشی

ولی توصیه میکنم در کل کتاب زنان زیرک رو دانلود کن و حتما بخون جواب سوالات رو میگیری و میدونی چجور برخورد کنی

بخاطررفتارای خودم که زیاد گیر میدادم خیلیی سرد شده

اها پس رفتی رو عصابش😑اگ گیر الکی میدی سعی کن خودتو درست کنی منم همینجور بودم الان دیگ فقط قبل پریودی الکی گیر میدم چند دیقه بعدش خودم برگام میریزه ک چقد الکی پریدم بهش😐