2789
کتابش خوبه گلم؟کلیاتش درمورد چیه

عالیه، در مورد همین چگونگی ارتباط با مردان

همین ک الان میگی سرد شده چکار کنی....

یا خیلی چیزا دیگه که از رفتار مردا باید برداشت کرد و رفتار متناسب در مقابلشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اها پس رفتی رو عصابش😑اگ گیر الکی میدی سعی کن خودتو درست کنی منم همینجور بودم الان دیگ فقط قبل پریود ...

چون برام مهم بود گیر میدادم و دوستش داشتم.انلاین میشد میگفتم انلاینی ولی جواب منودیر دادی.الان دیگ حسم بهش کمتر شده کمتر گیرمیدم بهش

چون برام مهم بود گیر میدادم و دوستش داشتم.انلاین میشد میگفتم انلاینی ولی جواب منودیر دادی.الان دیگ ح ...

منم از این گیرا میدادم الان ن دیگ میدونم دستش  بنده گوشیو همینجوری ول میکنه عادتشه

اها پس رفتی رو عصابش😑اگ گیر الکی میدی سعی کن خودتو درست کنی منم همینجور بودم الان دیگ فقط قبل پریود ...

اخه میدونی کروناگرفته چندروز حالش داغونه.گفتم اگه پیام ندم میگه مریضم و ی سراغی نگرفتی.اگه هم پیام بدم میگه گیرمیدی و..

منم از این گیرا میدادم الان ن دیگ میدونم دستش  بنده گوشیو همینجوری ول میکنه عادتشه

اخه من چون اراین بابت مطمئن نیستم گیر میدم بهش .ولی دیگ حسم که بهش کمترشده راحت ترم

چرا تو همچین رابطه ای هستی اصن😕

اخه ازیه بابت میدونم دوستم داره و پسر خوبیه و منم دوستش دارم ولی از یه طرف چون دوستش دارم انلاین بشه پیام منو دیرجواب بده ناراحت میشم و اینقد بهش گیردادم که کلاازم دورشده.میخام دویاره مثل قبل شه

اخه ازیه بابت میدونم دوستم داره و پسر خوبیه و منم دوستش دارم ولی از یه طرف چون دوستش دارم انلاین بشه ...

خب چرا گیر میدی بهش؟ اگ مطمعنی دوست داره حتما دلیل منطقی داره وگرنه از رو بی توجهی دیر جوابتو نمیده فک کنم خیلی بیکاری ک رو این چیزا گیری بجاش توجتو بزار واسه ی کاری 

خب چرا گیر میدی بهش؟ اگ مطمعنی دوست داره حتما دلیل منطقی داره وگرنه از رو بی توجهی دیر جوابتو نمیده ...

عزیزم دوسش دارم که گیر میدم بیکارم نیستم وسط کارام باهاش چت میکنم چون مهمه برام وگرنه اگه مهم نبود حتی اگه ۲۴ساعتم بیکار بودم کاری باهاش نداشتم

عزیزم دوسش دارم که گیر میدم بیکارم نیستم وسط کارام باهاش چت میکنم چون مهمه برام وگرنه اگه مهم نبود ح ...

میدونم منم تجربه تورو داشتم خیلی طول کشید بفهمم کارم اشتباهه وقتی گیر دادنای الکیم کم شد ک چیزی از دوست داشتنم کم نشد فقط فهمیدم کارم اشتباه  این گیر دادنای الکی فقط باعث میشد ناراحت شیم الکی بحث کنیم 

میدونم منم تجربه تورو داشتم خیلی طول کشید بفهمم کارم اشتباهه وقتی گیر دادنای الکیم کم شد ک چیزی از د ...

نمیدونم من واااقعا اخلاقم عالیه وهمه میگن .ولی این گیردادنا فقط و فقط ازرودوست داشتن بودن که متاسفانه متوجه نمیشن.خیلی کم بدبرخورد کردم باهاش