خواستگارمه سنتی معرفی شدیم پسر خوبیه از همه نظر ولی حسی بهش ندارم مهرش بدلم نمیشینه الان تو دوره شناختیم میریم میایم اون منو دوس داره ولی من نه..مادرم میگه نمیخای شوهر کنی خب بگووو.نمیفهمه میخام ازدواج کنم ولی ب این ادم حسی ندارم ۲۸ سالمه
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
اینکه حس جنسی داشته باشین بهش خیلی خیلی مهمه..حسی که شما ازش حرف میزنین برمیگرده به همون کشش جنسی که ندارین..بعد ازدواجم به وجود نمیاد..پس وقت خودتونو اون اقارو نگیرین
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
ولش کن اگه حس نداری،شرایط مشابهتو داشتم دو سال خواستگارم بود ولی نتونستم دوسش داشته باشه رد کردم،خونه و ماشینم که نداره که بخاطر شرایط عالیش بخوای روش فک کنی