2777
2789

یک غذاهایی درست میکنن مثلا همه اش بو بد میده یا چیزایی درست میکنن که خودشون دوست دارن منم نمیتونم بخورم لاغر شدم حسابی شدم 38 کیلو هیجده سالمه 😭😭😭 حالا همه تون میگید برو خودت غذا درست کن بخداااا مامانم نمیزاره هر وقت میرم حتی یدونه تخم و مرغ درست کنم کلی دعوام میکنه میگه وای هر چی درست میکنم بخور غذهاارو حروم نکن 😭😭😭 چند شبم رفتم واسه خودم پیتزا خریدم کلی دعوام کردن که تو پولا رو حروم میکنی یا چخبره هر شب هر شب پیتزا 😭😭😭 بعدم هرجا میرن مبگن وای بچه مون لاغره چیکار کنیم میخوایید با این وضع لاغر نباشم؟ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی درست میکنن مثلا ؟ 

یسری غذاهای محلی که شماها اسمش رو نمیدونید 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
مگه از اول دستپخت مادرتو نخوردی چجوری ذایقه ات عا دت نکرده معمولا همه غذای مادرشونو دوست دارن چون ذ ...

از اول همین بوده ولی یه چند مدت کلا غذاهای بیرون مثلا قورمه سبزی بیرون رو میخوردم تازه فهمیدم غذا یعنی چی من چرا از بچگیم لاغرم 😐

اهل کجایی  بیا پیش خودم

فدات بشم