یک غذاهایی درست میکنن مثلا همه اش بو بد میده یا چیزایی درست میکنن که خودشون دوست دارن منم نمیتونم بخورم لاغر شدم حسابی شدم 38 کیلو هیجده سالمه 😭😭😭 حالا همه تون میگید برو خودت غذا درست کن بخداااا مامانم نمیزاره هر وقت میرم حتی یدونه تخم و مرغ درست کنم کلی دعوام میکنه میگه وای هر چی درست میکنم بخور غذهاارو حروم نکن 😭😭😭 چند شبم رفتم واسه خودم پیتزا خریدم کلی دعوام کردن که تو پولا رو حروم میکنی یا چخبره هر شب هر شب پیتزا 😭😭😭 بعدم هرجا میرن مبگن وای بچه مون لاغره چیکار کنیم میخوایید با این وضع لاغر نباشم؟
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
مگه از اول دستپخت مادرتو نخوردی چجوری ذایقه ات عا دت نکرده معمولا همه غذای مادرشونو دوست دارن چون ذ ...
از اول همین بوده ولی یه چند مدت کلا غذاهای بیرون مثلا قورمه سبزی بیرون رو میخوردم تازه فهمیدم غذا یعنی چی من چرا از بچگیم لاغرم 😐