2777
2789
عنوان

اگه خوشگل نباشی و شوهرت خیانت کنه!

1160 بازدید | 50 پست

تعصبانه نظر ندید بچه ها😕❤️

واقع گرایانه نظر بدید🙏❤️🌹

اگه خوشگل نباشی از لحاظ اندام و ظاهرت..و شوهرت خیانت چتی کنه ،چندین بار. 

و تو اصلا بهش حسی نداشته باشی و بچه هم نداشته باشی و ۲۳ سالت باشه و ۱۲ سالم تفاوت سنی داشته باشین.

طلاق میگیری؟

اگه اره

، بعد طلاق بخاطر خوشگل نبودن و ترسیدن از دوباره خیانت دیدن،ترجیح میدی تا آخر عمر تنها باشی و برای خودت زندگی کنی.اره؟

من میخام طلاق بگیرم و دیگه هیچ وقت بفکر ازدواج دوباره نباشم،چون ظاهری جذابیتی ندارم و بدن تقریبا زشتی هم دارم. امکانش هست دوباره خیانت ببینم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به زشت و زیبایی زن  نداره به ذات و تربیت مرد بستگی داره 

ولی از ترس اینکه خیانت بهش بشه بعدا ، نمون تو این زندگی ، الان که بچه نداری خودت رو نجات بده فقط

تصمیم گرفتم مادر مستقل و شادی باشم برام انرژی مثبت بفرستین ، دوستون دارم 🥰🥰🥰🥰

مگه تو رو ندیده بود شوهر بی شعورت که الان یادش افتاده تو براش جذاب نیستی و داره خیانت میکنه!!

عزیزم تو دیگه چرا اینو میگی چرا انقد اعتماد به نفست اومده پایین

اون ذاتش خرابه همین فقط

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عزیز من شما چرا انقد ظاهر و زیبایی خودتو میکوبی؟؟ شما قیافت هرررررجوری هم که باشه وقتی وارد رابطه شدی وظیفه هردوتونه متعهد باشین 

خیانت پی در پی فکر نمیکنم توجیهی داشته باشه ولی قبل از هر اقدامی با مشاور صحبت کن

خوشگلی و زشتی هم نمیتونه خیانت رو توجیه کنه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

مرد و زن اگه شرف و عزت داشته باشن خیانت نمیکنن 

در ثانی خودتو دست کم نگیر خودتو دوست داشته باش اعاتماد بنفس داشته باش خوب بپوش شاد باش مهربون باش 

فکر طلاق و ایناروهم نکن دقش بده ولی صحنه رو خالی نکن

بله صد درصد طلاق میگیرم میرم دنبال درس و تحصیلات یا میرم اموزش میکاپ و ناخن و ...و شروع به کار میکنم و زندگیمو میسازم ازدواج باید پیش بیاد دنبالش نگرد بذار وقتش بشه بعد

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185